Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben böyle ayakta uyuyan vobcuya ne diyeyim.akşamdan 70100 den şort kalmışım haberim yok.sabah flatım zannediyorum.pozisyon kolluyorum.nasıl olduysa bi bakayım dedim o da ne şorttayız.o anda fiyat 70050 sabahki düşüğü kaçırmışız.panikle kapattım pozu. 10 dakka sürmedi düşüş başladı.homur homur..
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben böyle ayakta uyuyan vobcuya ne diyeyim.akşamdan 70100 den şort kalmışım haberim yok.sabah flatım zannediyorum.pozisyon kolluyorum.nasıl olduysa bi bakayım dedim o da ne şorttayız.o anda fiyat 70050 sabahki düşüğü kaçırmışız.panikle kapattım pozu. 10 dakka sürmedi düşüş başladı.homur homur.
bendende homur homur sayın culex..sebeb.i ise eski alışkalıklardan arınmak ...tepkiye oynamak güzel ... dipten long oluyorsun ama .10 tepkide 2 si isabetli olur..şu tepkiye oynama huyumdan vazgeçersem tam süper olacak .Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
68200 bukünkü son destek fibo %62 ve 360 200 emaya göre 68200 kırılması iyi olmaz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Şu düşüşten para kazanamayan ve
bu düşüşü yakalayamayan bizler
vob işini birakmalıyız
duygular, duygular
bizi yanıltan duygular
doğru diyorsun sn yemekçi .rakam belli band belli..hızlı ve duygusal karar niye..gene şükürk.tersdde değiliz..ancak doğru yönde olmalıydık ama olamadık...saat 15.00 e kadar işlem yapmayacağım demiştim..ancak 14.17 imkb tam açılmadan pozisyon aldım..
schopenhauer in bir sözü vardır karakter zekada değil irade de kendini somutlaştırır..çok doğru bir sözBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
dostlar bugün nasip değilmiş demekki..bu dalgalı zamanda haftasonuna pozda taşımak istemiyorum..en güzeli çıkıp biraz gezineyim..haftasonu huzuru yanıuma kar kalsın..iyi tatilllerBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bu durum bana dow açılışıyla beraber asıl satışın geleceği hissini verdiği için beklemedeyim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKisa bir değerleme
Fdow oğlen sonrası 10.200 lerde iken
Biz yine buralardaydık
Fdow şuan 10.100 un altında
biz yine burdayız
yanı korelasyon adına çok iyi durumdayiz
vede para çıkışı sıfırlandı
Ben hala yükselişin devam edeceğine inandığım için şu dow açıldıktan sonra duruma bakıp 3-5 gün taşıma amaçlı hisse alacağım tekrar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKisa bir değerleme
Fdow oğlen sonrası 10.200 lerde iken
Biz yine buralardaydık
Fdow şuan 10.100 un altında
biz yine burdayız
yanı korelasyon adına çok iyi durumdayiz
vede para çıkışı sıfırlandı
Olayı çözdüm :081:
Şimdi abd de falan içerden bilgi sızdırmak büyük süç
ama bunu türkiyede kullanak süç değil