YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn yorumcu vobdaki paydan ziyade bir kısım .riske daha az atmam gerekn birikimi hissede değerlendreceğim..garanı izlemedeyim..bu sebeple hisse bazlı analizlerinizi bizden mahrum bırakmayın lütfen..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
-
garanı yarın 6.40'a verirlerse ben daha da buralara uğramam.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende garan var zaten. şimdi şöyle biraz grafik izleyeceğim sonra alım gireceğim sanırım ama önce sabah futurelere bakmak gerek. araştırma yapmadan 6,40 dan girerim belki gün içi de duruma bakarım ama önce bir araştırmaya bakmak gerek.
Yorum
-
gap isterük sevgili devletlüm,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe şiş yandı ne iskender
Dow dönsözü iyi kıvırttı
padişaha arzoluna
Yorum
-
Kabul olunmadıFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergap isterük sevgili devletlüm,
padişaha arzoluna
Ahalıden her iki yöndede dostlar var;)Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
seni kırmam dostum,yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKabul olunmadı
Ahalıden her iki yöndede dostlar var;)
gap map istemezük,
herkes yatay açılışa razı olsun öyleyse.
-----------
ben kaçtım,
iyi geceler, Allah rahatlık versin...
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramerika kıtasının tek yüzsüzü dow jones.
hadi len, yallah turrupFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryallah tazyik olacaktı

turrupta cuk oturmuş hani...her şey olacağına varır..
Yorum
-
Kasketsiz kel kafaya kel alaka bir yazı..
Avatar iyi de.. kasketi eksik olmuş.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret Abi yeni avatarın süper olmuş.
..
O kadar çekiştirmeye dowa anca beş puan.
Avatarı çıkarıp sade kasket koysa.. daha çok puan alır mıydı dedim.

Pardon kerborsa,
İyi geceler derim!
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseni kırmam dostum,
gap map istemezük,
herkes yatay açılışa razı olsun öyleyse.

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Serdar abi, meclisin bu akşamki en güzel sürprizi olmuş, hoş geldin abi... Saygılar,selamlar...
Yorum

Yorum