Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

68.200 un altına indik ve üstüne çıkmakta zorlanıyr
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

10 ve 60 dakalik mostlar al durumunda
      30 dakkalik ise sat durumunda

bende kararsız vaziyetteyim
      hiç poz kapamamış olsam daha iyi idi
      veya yukarı dönüşte almam lazımdı
      ama kaçırmış olduk

Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• ENGİN
        Tecrübeli
        • 26 Şubat 2009
        • 609

http://forum.keyborsa.com/showthread...lübü/page204

önemlidir !!!

Yorum

• Bear_Bull
          Spread Trader
          • 09 Şubat 2009
          • 773

Uymadığım sisteme göre

Günlük periyot buraların az üzerinden kapaması yarın sisteme AL verdirecek.

Al veripte yukarı gidememesi halinde sat sinyalini 65 altından tekrar koyacağından oldukça riskli olabilir.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

Burdan elim longa gitmiyor
            şort ta yapamam
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• ENGİN
              Tecrübeli
              • 26 Şubat 2009
              • 609

hepinizle ne kadar övünsem azdır hepinize sonsuz tşkler iyiki bu sitede beraberiz
              israil den çok israilcileriin içimizde hiç olmaması harika bir duysu
              iktidardaki partiye sevsek sevmesek oy versek vermesekte resmen ve alalen adını yazarken galiz küfür şekilde yazan üyeler ve yazdıran sözde yöneticilerin içimizde olmaması gerçek demokrasi ve güzel bir gelişmedir.
              SÖZDE yönetimlerin ve israilli gibi fikirleri doğrultusunda yazı yazmayanları dışlayanları gün gelip birileride onları dışlarlarsa o zaman ne diyeceksiniz.
              üye sayısı ile değil üye karakteri ile 1. numarıyız biz.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

BLOOMBERG Televizyonunda adamın biri dow için 9850 aşağı kırılırsa yeni bir felaket gelir diyor. Bende artık bunu baz alayım bari. ha 10.000 ha 9850 çok farkı yok bence. dow'un 9850'in altına gelmesi demek bizim x100 olarak 51.400 lere gelmiş olmamız demektir.
                %70 olasılıkla bu seviyeler alım seviyesidir diyor.
                Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

Para girişi 28.913
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                      Gurme
                      • 22 Mart 2009
                      • 3314

Değerli dostlar
                      bugün canım biraz sıkıldı
                      sabah longu kapayınca
                      sonra tekrar açamadım
                      o arada şort yapıp zarar da yazdım
                      geçeyede flat durumda girdim

Özetle bugüm tercihlerim yanlış oldu vesselam
                      Kapitalizmin zor sınavı
                      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

para girişi iyiymiş yahu. devam eder inşallah.
                        Neyse yabancı payları da iyiyse neden olmasın.
                        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

grafıklerde göruldugu gıbı yarın önemlı bır gun ya ortalamaların üzerıne atarak

çizgilerden kurtularak yukarı hedeflere gideceğiz veya sert bır kayaya carpmış gıbı

gerı geleceğiz....

bugunkı pasta eger zararına pozısyon kapama olmazsa gerı gelecegımızı soyluyor.....

68200 den long devam.......

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dostlar, bence korkulacak bir durum yok,

yine de stop bir yerde dursun...

Kim takar dowu, pariteyi.

durmak yok yola devam

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Selam arkadaşlar,

Pazartesi ilk seans düşüşü görünce biliyorum Volvo!nun seyahat indikatörü fos çıktı die düşündünüz.Değil mi ? Ama gün sonu kapanışını görünce herhalde takdir ettiniz.Demiştim Mısır seyahatlerim hayırlı olur diye.Hemde bir önceki hafta Güney Almanya'dayken büyük çöküşü yaşayınca yazmıştım.

İnanmayanlar inanacak elbetde zamanla benim seyahatlere

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009
                                • 1448

Bu arada Murat Abi'nin son analizini hemde çok önemli analizini burada tekrar yapıştıralım. Önemli günlere gebe olduğumuz kesin;

CAMBAZ TAM SINIRDA,,,ÇOKKK DİKKAT ZAMANI...
                                02,06,2010 saat 20:58-Murat Doğanay

Evet dostlar,artık yakın zamanda gelebilecek çok fazla yeni kötülük kalmadı gibi,27 Nisan dan bugüne
                                Yunanistan,Portekiz ve İspanya nın kredi notları düşürüldü,Yunanistan da kamu görevlileri ve halk sokağa
                                dahi döküldü , ülkeleri IMF ve AB den maddi yardım almak durumunda dahi kaldı...
                                Aslında yardım sayılan paranın ilk dilimini aldı da ne yaptı sanki, sadece 4 gün tutup gerisin geriye borç ödemesi
                                adına aldığı yere iade etti, eee zaten ana amaç da borç verenler adına buydu yani sorunları öteleme...
                                hatta arada BP nin platformu çöktü , notu düşürüldü yetmedi T.C - İsrail gerginliği bile oldu...
                                önümüzdeki tarihlerde eğer gelecek olur ise son kötü haber İngiltere yada İtalya nın kredi not indirimi haberi olabilir
                                ama bence ihtimal şu aşamada çok zayıf,özellikle İtalya için nerede ise şimdilik yok gibi ama ileri tarihlerde kaçınılmaz
                                duruma düşecek...
                                İngiltere için belki ihtimal daha fazla, özellikle BP nin petrol kaçağı yüzünden düştüğü mali kötülük sonuçta
                                belki İngiltere nin de notuna yansıyabilir , ama yine de ben şimdilik zayıf ihtimal görüyorum...
                                27 Nisan dan bugün e devam eden yatay düşen trend grafiği halen geçerliliğini korusa da , grafiğe biraz daha
                                geniş pencereden bakıldığında özellikle imkb için ilginç görüntüler görünüyor,..
                                Aslında geçen haftanın son yazılarında bunun ile ilgili ip uçlarını vermiştim ama kendime verdiğim izin nedeni ile
                                31 Mayıs Haftası analizinide yazmamış olduğumdan gerekli açıklamayı yapamamıştım,
                                herşey de bir hayır vardır kısmet bugüne imiş...
                                Şimdi sizler ile son düşüncemi paylaşmak istiyorum,aslında daha önce bunları paylaştım ama grafikde oluştuğunu
                                gördüğüm gelişmeler yeniden ,daha anlamlı ve özet şekilde paylaşmayı gerektiriyor...
                                PİYASALAR karar vermek için son 4 önemli günde ,,,
                                ya bu dört günün sonunda dow,s&p ve imkb hepsi beraber hareketli stoploss ların üzerinde kalmaya başlarlar yada
                                s&p 1040 ın altını bir daha görür ve yatay düşen piyasa devam eder...

Yani eğer hepsi birden hareketli stoploss ların üzerinde kalmaya başlar ise ve akabinde imkb zirvesini kırar ise
                                işte o zaman 11 ağustos - 23 ağustos arası bir tarihde imkb de 7777x , s&p de 1388...

yani bu bahsettiğim tarih ;;;

ya yatay düşen piyasanın bitiş aralığı olacak , yani BÜYÜK ÇÖKÜŞ den önceki son çıkışın başlangıcı,,,
                                yada yükselen piyasanın sonu olacak, yani BÜYÜK ÇÖKÜŞ ün başlangıç zamanı...

umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir...

ama tabii ki pozisyon taşımak anlamında en önemli gösterge her zaman ki gibi hareketli stoploss dur.

Allah ülkemize ve milletimize en hayırlısını yaşatır,İNŞALLAH...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information