Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İsrail saldırı altında
Türk hackerların İsrail'e karşı siber operasyonları aralıksız devam ediyor
01 Haziran 2010 Salı, 19:58:26
HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ Selin KUNT
İsrail'in Gazzeye yardım götüren gemilere karşı düzenlediği el koyma operasyonuna karşı tepkiler sadece diplomatik, uluslararası alanlarda değil aynı zamanda internet ortamında da artarak büyüyor. Bugün özellikle Türk kullanıcıların Msn messenger, twitter, facebook gibi paylaşım mecralarında kullanıcı fotoğrafı olarak İsrail'e tepki gösteren resimler kullanmaları dikkat çekerken en somut tepki hacker gruplarından geldi.
Aralarında "KabusTR", "Gazze'nin askerleri" isimli hackerların bulunduğu siber korsanlar İsrail menşeili internet sitelerini ele geçirip açılış sayfası olarak protesto yazıları koydular. Çökertilen siteler içinde çok sayıda İsrail devlet kurumu, şirket ve banka siteleri de bulunuyor. Çalışmalarına aralıksız devam eden hackerlar, bunun daha başlangıç olduğunu belirtip ana hedeflerinin Mossad'ın sitesi olduğunu söylediler. Hackerlar açıklama gönderdi
KabusTR isimli gruptan gelen açıklamada şöyle denildi:
Hedefimiz direk olarak israil siteleridir, alakasız siteler bulunmamaktadır . 2005 yılınndan beri sanal alemde hizmet vermekte olan KabusTr.com saldırıları başlamıştır .
( Tekrar ediyoruz KabusTr olarak alakasız siteleri hacklemiyoruz , şimdilik sadece israil'e ait olan web siteleri. )
Gün itibariyle tarafımızdan hacklenen bazı İsrail siteleri: (Uluslararası hack kayıtları alınmıştır.)
With YourShop, you get an Online Shop, a POS solution, and a Rental Service, all seamlessly connected. This powerful combination lets you sell online and offline through a single centralised system without any IT knowledge and stock is always up to date.
Gunaydınlar....Cok hata yaptık bu dönemde.. Murat abi ne güzel kenardan izliyordur testere seanslarını. Biz ise dalgalı denizde balık tutacağız diye uğraşıyoruz.
Hadi bakalım..
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Ben kapadıktan sonra
700 e kadar gevşeyen vobu
tekrardan yukarı adılar
Ben yukarı giderken tekrar poz açmam lazımdı
o aralığı kaçırmış olduk
şuan flatım
Açılış pozitif oldu
spotunda açılmasıyla belediğim gevşeme oluştu
Ben 500-600 bölgesinde biraz oyalanır diye tahmın ediyordum o olmadı
ve 68.400 e kadar aldılar
Vob ve spot henüz + ya geçmedi
Yukarı isteği devam ediyor