Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[QUOTE=EFE_09;270658]54,470 altında kapanış beni flata mecbur eder..68,425 den flat..sistem 67,500 den al vermesine rağmen 68,900 den long olmuştum .denemeye devamBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
kararınız inşallah isabetli olur sn yemekçi..vob falı dediğim grafikte yaarın kırmızı çubuk bile olsa bugünün kapanışından daha yüksek bir fiyat görüleceğini tahmin eder.. yuvarlak içine aldığım yerde dünyanın en saçma gapını geçenlerde kafama yediğim için sizin kadar cesaretli olamıyorum..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçeye long devam
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar az önce grafiklere bakıyordum da acaba bu endeks 3 mart haftasındaki hareketleri yapar mı diye dikkatimi çekti.
2 Marta kadar ki hareketler bu haftaya benziyor. Eğer tutarsa yarın da bir testere seansı izleyip hafif artıda kapatıp sonrasında perşembe-cuma-pazartesi sert yükseliş şeklinde gidebiliriz. Ne güzel olurdu ama
Hatta gözlemim tutarsa, bir adım öteye taşıyorum ve 8 Haziran'da açılış günün en yükseğinden olacak diyorum..Battı balık yan gider
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sevgili EfeEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn bull un haklı tavsiyesi üzerine grafiği yeniden düzenledim son hali aşağıdaki gibidir..sn bull demek istediğinizi anladım display ve merge meselesiiyi ayarlanmazsa indikatörde kayma oluyor..ayrıca bir önceki grafikte para grafiği bir gün önceden yürümüş verileri manuel olarak girdiğim için 28 inde duble veri girişi yapmışım..,lilginize teşekkürler ..grafik düzeltilmiştir..
Ne zamandır aklımdaydı 2 grafiğini ekrana alıp karşılaştırayım diyordum, Dün PGÇ grafiğine fazla yoğunlaştığını hissedince, seni uyarıp dikkatini çekeyim dedim.
Sistemlerle ve indikatörlerle o kadar çok uğraştım ki neyin ne yapacağını nasıl sonuç vereceğini bilmeme rağmen uygulamaya gelince pek başarılı değiliz sebebi ise Psikoloji.
Bugün 67,200 den azar azar başlayarak 66,700 e kadar LONG olarak depoyu doldurduktan sonra
67.000 den eldekilerin hepsini komisyon zararına verip arkasından bakakaldık tekrar poz. alamadık.
Tam Sinir bozucu bir gün oldu bana.
Selamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Hepimizin ortak yanlışıBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün 67,200 den azar azar başlayarak 66,700 e kadar LONG olarak depoyu doldurduktan sonra
67.000 den eldekilerin hepsini komisyon zararına verip arkasından bakakaldık tekrar poz. alamadık.
Tam Sinir bozucu bir gün oldu bana.
Selamlar.
Neden aşağıya giderken depoyu dolduruyoruz
halbuki 66.500 den dönüşte belli peryotla depoyu doldurmak lazım
Bende yapıyorum
Ama yapmamaya çalışıyorum
Bakalım bu hastalığı vucuttan tam atabilecemmiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum