Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
SAYIN YORUMCUNUN DİKKATİNE:YANILMIYIORSAM SİZ HİSSE AĞIRLIKLISINIZ.BENDE BU BORSA DÜŞECEKSE TCELL FİNAL GÖSTERİSİ YAPMADAN DÜŞMEZ DİYORUM.GRAF AŞAĞIDA.İNCELE VE DĞERLENDİR.BENİM GÖZÜM ONDA.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Sevgilli karınca senin görüşlerin benim için her zaman önemli olmuştur..bu sistemin diğerlerinden biraz farkı var hareketli ortalamalr ile birebir ilişkili değil..üzerinde biraz çalışmaya değer diye uğraşıyorum..doğru periyodda daha isabetli olabilir belkide
144 lük üsssel koydum karınca dostum8kırmızı) ayrıca 144 time series MOV da koydum (sarı) time series hesaplamalı mov da güzel sonuçlar veriyor...
Biraz değiştirdim pembe sinyalleri çıkardım ..yer kaplamasın diye link olarak vereceğim..Büyük oklar pozisyon al ---turkua yönünde devam eder ters isen poz kapa
5dk..
israil'in yapmadığı bir şey değil. Tüm dünyada göz yumuyor. bu da yeni birşey değil. Tüm dünya müslümanlara düşman gördüğüm kadarıyla.
Neyse bizde gap oluşmuş onu ne yapacağız. Yukarı çıkışın gelmesi lazım. zaten toparlanma var gibi görüyorum.
x100 de bir kaç güne kadar 54.700 ler tekrar görülmeli. Kalın selametle
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum