Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Sn.Yorumcu dediğinizde haklısınız.Normalde aşağı gitmemiz gerekir daha.
Dow artı kapatacak kapatmasına da bizi yarın nasıl etkileyeceği asya,fdow falan belirler. Garanti,İşc daha vermediler bile.Onlara da vermeye başlarlarsa ortalık biraz şenlenir.En azından 55000 lere kadar.
Ama erken öten horozun da kafasını koparırlar. O yüzden ben susuyorum.Piyasayı ben yapmadığım için.
Sn.Yorumcu dediğinizde haklısınız.Normalde aşağı gitmemiz gerekir daha.
Dow artı kapatacak kapatmasına da bizi yarın nasıl etkileyeceği asya,fdow falan belirler. Garanti,İşc daha vermediler bile.Onlara da vermeye başlarlarsa ortalık biraz şenlenir.En azından 55000 lere kadar.
Ama erken öten horozun da kafasını koparırlar. O yüzden ben susuyorum.Piyasayı ben yapmadığım için.
Nasılsa stop losslarım hazır.
Ben karınca ile istişare etmiştim. Bence aşağı gidecek demiştim ama gaflette bulunup bir miktar almıştım. Dün itibariyle de zarar kesi uyguladım ben. beklemedeyim şimdi. Piyasayı biz yapamayız zaten. piyasa bizi yapar :-) piyasadan ufak bir sinyal alırız. ondan sonra ona göre hareket ederiz. Zamanında inip binmeyi başarsak zaten parayla banyo yapardık... Varyemez amca gibi bir para havuzumuz olurdu. ben 51.500-53.500 arasını bekliyorum ama şimdilik... Zaman neyi gösterir bilinmez. birden göstergeler oturur yukarı kaldırır endeks boyununu bizde tamam deriz ama ben uzak duracağım en azından bir kaç gün daha...
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Karınca kırmızı çizgi yeşil çizgiye yaklaşıyor... Bence en geç 3-4 güne kadar endeks dönecek tabi bu hızla düşmeye devam ederse... Ama şimdilik ben beklemedeyim. Yukarı kırılma olmadıkça alım taraftarı da değilim...
yarın açılışta bir kaç saat artı seyretme ihtimalimiz var ondan sonra ne olur bilmem... Dün biraz daha dip görüldükten sonra bir kaç günlük çıkış yaşama ihtimalimiz bence yüksek bir ihtimal. riske değer mi bence değmez. Ya sizce ? ama bu işi günlükler bazında ele alırsak şimdilik yönümüz aşağı.
58.500 ler geçilmeden hisse almak şuanda benim için çok mantıklı durmuyor.
Yorum