Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn efe yi yanlız birakmak işime gelmedi.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende mi short oldun hasan abi ?
Şimdi ben yanlız başıma bir calı dibine sığınayım..
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
işte dostluk kardeşlik budur.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn efe yi yanlız birakmak işime gelmedi.
Şimdi ben yanlız başıma bir calı dibine sığınayım..
bende short olacağım sizi yalnız bırakmamak için.
ama 71.000'den
İşin şakası bir yanada sanayi kağıtları eşlik etmedi. Onu da hareketlendirirlerse bankaya mola verip vob yukarı devam eder. temkin had safhada olmaya devam.
Yorum
-
Oraya kadar benim postum tuzlanmış olurVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte dostluk kardeşlik budur.
bende short olacağım sizi yalnız bırakmamak için.
ama 71.000'den
İşin şakası bir yanada sanayi kağıtları eşlik etmedi. Onu da hareketlendirirlerse bankaya mola verip vob yukarı devam eder. temkin had safhada olmaya devam.
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bunu shortda olan birisinin yazması ne tuhaf değil miyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi bunlar niye gevşesin
Bu kadar yukelişin yarın MC si var
Hazır çıkmışken
Yorum
-
Yahu ne yapalımVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu shortda olan birisinin yazması ne tuhaf değil mi
önceden bakmışız
çalişmişiz ve
şimdi burdan zarar yazsam da deneme yapma
ihtiyacı hissediyorum
ayrıca dow da önemli yerlerde
diğer tarafta ekran tecrübesi
ve görünüm burda niye dursunlar
yarın bir hamle daha gelme ihtimalı yüksek
zaten yarından sonra
memleket biraz karışık olabilirKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
-
-
test aşamasındaki sistemimiz hala sat konumuna geçemedi 300-500 puanları dahi görmek istemiyor,hala al konumunu koruyor.buda benim işlem yapmamı engelliyor.bu kadar sinyalin gecikmesi hayre alamet değil.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
(kepceli bulamadım, döner keselim barı)
Yorum