66.900 birden önüme geldi ..bu rakam bu günün pivotu bence
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aynı rakamın altına bırde ben ımza atayım...dun kı yazdıgım rakamdı dun yukarı kırdı bugun destek olması lazım asagı kırılırsa duzeltme baslamış olabılır....EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66.900 birden önüme geldi ..bu rakam bu günün pivotu bence
Yorum
-
66.875 saatlik bar kapandı..Çıbığım kırmızı fallandı..(artık anlayana)..bunun üzerine yukarı çıbık fallanırsa tepki gelecekki bunu belirtirim..aşağı çubukta hareket devamı gelirBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yine kapatma davası haberleri var.
shortcu mu toplamaya callışıyorlar...
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Evet işime bakarken şartlı stoplos çalıştıyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşartlı stoplosu koydum
biraz işime bakacağım
67.075 stopKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
kademe analizine göre 67025 bu günkü pivotum olacaktır.altında kaldığı sürece short üstünde kaldığı sürecede long olacağjm.
--------------------
sayın yatırımcılar bir öneri değildir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine kapatma davası haberleri var.
shortcu mu toplamaya callışıyorlar...
hangı kanalda meşhur ekonomı kanalı ise olabılır...
Yorum
-
taraf gazetesi manşeti.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangı kanalda meşhur ekonomı kanalı ise olabılır...
yasemin çongar haberi*********************************************
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet işime bakarken şartlı stoplos çalıştı
67.075 stop
gule gule harca abı....
bizde bıraz shorttan yontalım kendımıze duzeltme sonrası buyuk uçuşa hazırlanmak gerekır.....
gun gectıkce hep beraber daha ılerıye gıderız umarım en kötü gunlerımız bu haftadakı gıbı olur.....
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaraf gazetesi manşeti.
yasemin çongar haberi
py hıc tınlamıyor dava acılsa bıle bu borsa bu şekılde 1 hafta düşmez.....
py önceden haber alacagı için bende haber alırım...
elıme düştüler nede olsa......
Yorum
-
haber paylaşımınızı beklerizkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpy hıc tınlamıyor dava acılsa bıle bu borsa bu şekılde 1 hafta düşmez.....
py önceden haber alacagı için bende haber alırım...
elıme düştüler nede olsa......
Yorum
-
şaka bır yana benım ızledıgım göstergeler bu harekete sadece duzeltme dıyor...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaber paylaşımınızı bekleriz

kendımce pıyasada görduklerımı kendım bıle uymasam buradan paylaşıyorum...
guzel bır yerden longa atabılırsek kendımızı ılk hedef 71500 gıbıme gelıyor....
Yorum
Yorum