Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sanırım çoktandır geçirdiğim en kötü haftasonunu geçirdim.
Cumartesi kızım müthiş hastalandı. Babam da ayağını kırmıştı zaten .Üstüne üstlük o da ateşlendi. Bu hafta ameliyata girecek. Bende ikisi arasında zihin olarak mekik dokuyorum.
Tüm bunları atlatayım size dürüm feda olsun.
İki kelime duanıza ihtiyacım var dostlar.
selamlar,sevgiler.
Geçmiş olsun sevgili VOLVO Cenabı Allah acil şifalar versin
Dualarımız seninle ...
UYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Cumartesi kızım müthiş hastalandı. Babam da ayağını kırmıştı zaten .Üstüne üstlük o da ateşlendi. Bu hafta ameliyata girecek. Bende ikisi arasında zihin olarak mekik dokuyorum.
Hareketli Stoploss>52.123 PS:Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.. İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum