Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yetiştum efe kardeşimEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçıklamanız içn teşekkürler sn taka..paylaşımlarınızı bekleriz..
hasan abi nereyesun..
İşlerim vardı dışardaydım
bir hareket yok
yukarı istekte yok
ben long devam ediyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abi sana nereyesun dedimde sonra ben yoğunlaştım giremedim nete..hareketli stoploss belli geçilmeyince kara stop koydum 250 puana aldık ABV diyelim murat abimizin ilk kuralı..
Günün yükseği zorlayıpda geçemediği>64.300EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB
..Dış bandım >>ü altta aşağı 63.800
Hareketli stoploss>64.278
.
Günün düşüğü>>64.775
rakamlarımızda isabet var inşallah dost meclisi üyelerine fayda sağlıyordur..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPara girişi imkb 100 8 kurum 3.478
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
:081::081::081:efe_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sana nereyesun dedimde sonra ben yoğunlaştım giremedim nete..hareketli stoploss belli geçilmeyince kara stop koydum 250 puana aldık abv diyelim murat abimizin ilk kuralı..
Günün yükseği zorlayıpda geçemediği>64.300
günün düşüğü>>64.775
rakamlarımızda isabet var inşallah dost meclisi üyelerine fayda sağlıyordur..Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dow dansözü +17 yukarda......
tammmmmmm dansöz olmuş.....
biz kapanırken çöküyor.... kapandıktan sonra uçuyor......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum

Yorum