Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

Herkese günaydın,

Sanırım çoktandır geçirdiğim en kötü haftasonunu geçirdim.

Cumartesi kızım müthiş hastalandı. Babam da ayağını kırmıştı zaten .Üstüne üstlük o da ateşlendi. Bu hafta ameliyata girecek. Bende ikisi arasında zihin olarak mekik dokuyorum.

Tüm bunları atlatayım size dürüm feda olsun.

İki kelime duanıza ihtiyacım var dostlar.

selamlar,sevgiler.

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
      Orta bandım...64.600>>><<<<64.100
      Dış bandım >>üstte yukarı 64.900 altta aşağı 63.800
      Hareketli stoploss>64.278

XU100
      Orta bandım...52.487>>><<<<51.978
      Dış bandım >>üstte yukarı 52.742 altta aşağı 51.723
      Hareketli Stoploss>52.111
      PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
      Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
      İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
      Şimdilik tabandayız
      bakalım burası tutacakmi
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• hakansahin
        güççük geyik
        • 11 Eylül 2009
        • 562

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Herkese günaydın,

Cumartesi kızım müthiş hastalandı. Babam da ayağını kırmıştı zaten .Üstüne üstlük o da ateşlendi. Bu hafta ameliyata girecek. Bende ikisi arasında zihin olarak mekik dokuyorum.

selamlar,sevgiler.
        allah şifalar versin.
        dualarımız seninle murat abi:040::040:
        ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
        ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

Sevgili Volva kardeşim
          Allha her ikisine de acıl şifalar versin
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

sayın volvo geçmiş olsun herkese günaydın bu arada
            .

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

Herkese günaydın,

selamlar,sevgiler.

sevgılı volvo acıl şifalar dılerım......

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

Günaydın dostlar ..açılış tahmini için karıncayı kutlarım ..

abı bloomberg ht de iş yatırım mudur yardımcısı yasın demır ımkb için 51000 dıyordu pozısyon acık duruyorsa dıkkatlı olsan ıyı olur.genellıkle tahmını tutuyor....

o konuşmayı duymasam longa şimdiden atlamıştım....gun sonunu beklıyorum bakalım ne olacak....

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

selamlar,sevgiler.
                  Allah acil şifalar versin Sn volvo.Gene grip salgını varmış ki bende buldum..
                  culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sayın volvo geçmiş olsun herkese günaydın bu arada
                  Sizede günaydın sn culex
                  Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                    Tecrübeli
                    • 14 Mayıs 2009
                    • 1078

deneyelim bakalım tepkiyi..63.850 long denemesi biraz aşağı stoplu
                    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

deneyelim bakalım tepkiyi..63.850 long denemesi biraz aşağı stoplu
                      bir kırılma sinyali var ama aşağımı ..yukarımı yada sinyal gerçekmi göreceğiz..

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

Bugünden itibaren ABD ve Kanada’da yaz saati uygulaması başlayacağından Wall Street bugün 15:30’da açılıp 22:00’de kapanacağını özellikle hatırlatmak isterim.
                        bu arada işlermin yoğunluğu nedeni ile yaptığım teknik çalışmalara bir süreliğine ara vereceğimi ve şayet işlerimden fırsat bulursam önemli bir durum farkedersem paylaşacağımıda belirtmek isterim.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
                          Tecrübeli
                          • 14 Mayıs 2009
                          • 1078

Açıklamanız içn teşekkürler sn taka..paylaşımlarınızı bekleriz..

hasan abi nereyesun..

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

Açıklamanız içn teşekkürler sn taka..paylaşımlarınızı bekleriz..

hasan abi nereyesun..
                            nezaketinizden dolayı ayrıca ben teşekkür edrim.
                            test aşamasında olan bir treyd sitemim var henüz tamamlayamadım.bu sisteme göre 64200 hacimli geçilirse kısa vadeli 65000 bin gündeme gelcektir.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
                              Orta bandım...64.600>>><<<<64.100
                              Dış bandım >>üstte yukarı 64.900 altta aşağı 63.800
                              Hareketli stoploss>64.278

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              nezaketinizden dolayı ayrıca ben teşekkür edrim.
                              test aşamasında olan bir treyd sitemim var henüz tamamlayamadım.bu sisteme göre 64200 hacimli geçilirse kısa vadeli 65000 bin gündeme gelcektir.

SN. TakA Bendede bu rakamı 64.278 olarak olarak yazmışım ..Sizinki ile birlikte birbirini teyit eden sinyaller olduğunda Dost Meclisinin başarı şansının artacağını düşünüyorum..

Dostlar Orta banddan kafayı içeri soktuk..hareketli stop geçilirse ilke hedef Orta-Üst band olacaktır..

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

SN. TakA Bendede bu rakamı 64.278 olarak olarak yazmışım ..Sizinki ile birlikte birbirini teyit eden sinyaller olduğunda Dost Meclisinin başarı şansının artacağını düşünüyorum..

Dostlar Orta banddan kafayı içeri soktuk..hareketli stop geçilirse ilke hedef Orta-Üst band olacaktır..
                                hefe dostum belirttiğim üzere sistem şu an ham durumda,yoğunluğum ve zamanım müsait olduğunda test sonuçları netleştiğinde bu meclisi destekleyici unsur olarak kullanacağımdan şüpheniz olmasın.şuan itibari ile yani ham durumu ile sistem 19-eylül 2009 dan bu güne kadar %1000 civarında getiri yapmış ama daha emin değilim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information