Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kısa vadeli yükseliş yazınca
    long olduğum düşünülmesin
    Hafta sonuna şort girmiş durumdayım
    yukarı giderse stoplos
    aşağı giderse 48,300 u takıp edeceğim
    Şuan görünen pazartesi aşağı başlama ihtimalı yüksek

ben flat oldugumdan hersey gönlünce olsun umarım düşüşle baslarız parayı cebe atarsın.....

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

toplam 66 kurum nisan vadede poz.açmış ortalamaları:62025 dir.8 kurumum:62365,10 kurumun:62238,16 kurumun ise:62198 olmuş.16 kurumda toplam 300 long kontrat var.8 kurumda ise 1144long var.ilk 5kurumda ise -72 kontrat var.bu durum bana göre piyasayı daha kendilerine çekememişler. 200 000 bin ve üzri açık poz oluşmadan burada yön netleşmiyecek.kanatım bu yöndedir.anladığım kadarı ile spotta mala yakalananda çok gibi görünüyor.bu açıdanda baktığımızda durum hayli karışık.sular durulmadan alınan bütün pozisyonlar hata olabilirr diye düşünüyorum.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        toplam 66 kurum nisan vadede poz.açmış ortalamaları:62025 dir.8 kurumum:62365,10 kurumun:62238,16 kurumun ise:62198 olmuş.16 kurumda toplam 300 long kontrat var.8 kurumda ise 1144long var.ilk 5kurumda ise -72 kontrat var.bu durum bana göre piyasayı daha kendilerine çekememişler. 200 000 bin ve üzri açık poz oluşmadan burada yön netleşmiyecek.kanatım bu yöndedir.anladığım kadarı ile spotta mala yakalananda çok gibi görünüyor.bu açıdanda baktığımızda durum hayli karışık.sular durulmadan alınan bütün pozisyonlar hata olabilirr diye düşünüyorum.

tşk ler sn taka

anlıyorumkı takıp edıyorsun sular duruldugunda ve kendınce yön bellı oldugunda buradan paylaşırsan sevınırım.gercekten farklı bır bakış açısı....

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

elbetteki sayın karınca biliyorsunki başka sitedede paylaşımım var.fırsat buldukça ky nin yararına bildiğim ve öngörüm olduğunda paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.sizin siteye resim ve grafik göndermeyi daha yeni öğrendim.ondan dolayı geciktim.çünkü insanlar sözden ziyade görsele ilgi gösterdiklerinden sizin foruma pek faydam olamadı.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

yarın için kritik nokta 61100 olarak gözüküyor ustune atarsa aynı yer sl lı long acılabılır..kıurılmazsa aynı yer sl lı short acmak gerekir.....

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

yarın için 60525-60850-61750 volalitenin çalışacağını sanıyorum.bu bantlar hangi yöne kırılırsa yönümüz o olacaktır.

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

Orta band içeri dış bantlar dışarı kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
                PS:Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
                İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

Zirve geçilecekm acaba?
                  Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

bu köprü normal şartlarda bir hamlede geçilmemesi gerekir.

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

Abd'de iki banka daha kapatildi
                      abd'de, iki banka daha kapatildi.
                      Abd tmsf'si olarak kabul edilen fdic, nevada ve washington
                      eyaletlerindeki iki kucuk bankayi kapatti. Fdic bu yil, faaliyetini
                      surduremeyecek olan banka oraninin zirve duzeyine ulasmasini bekliyor.
                      Fdic verilerine gore, abd'de sorunlu banka orani, gecen yilin son
                      ceyreginde, yuzde 27 oraninda artarak 702'ye ulasti.
                      Abd'de, yilbasindan buyana kapatilan banka sayisi 22 oldu. 2008 yili
                      basindan buyana ise 187 banka kapandi.
                      -aa-
                      MATRİKS.

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

Günaydın....
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

gunaydın....

yeni vade dost meclisine hayırlı olsun.kaybımız az kazancımız bol olsun......

Yorum

• yemekçi
                            Gurme
                            • 22 Mart 2009
                            • 3314

gunaydın dostlar
                            Kapitalizmin zor sınavı
                            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• Koala
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 137

Günaydın, kayıpsız bir hafta dilerim

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

Herkese Günaydın..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information