Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çarşambadan itibaren piyasa dönecek diye düşün
şimdi pıyasa yukarı hamle yaparken şort yap
yazdıklarınla ters işlem
piyasa bunun faturasını heralde bize keser
Dow dada yukarı devam bekliyorum
Kurumların gerçek karını zararını hesaplamak isteyen
açık pozisyonları oturup 61,350 den karşılığını hesaplasın.
elinde hiç lot olmayanlar zaten kar yada zarar hanesinde yazıyor.
Azda olsa ayı karda kapattıysanız bir çok kişiden zaten daha şanslısınız.
Zararda olanlar içinde VOB da nasılsa fırsatlar bitmez diyoruz.
iyi tatiller.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
göstergeme güvenim tamdı ama bıraz sacmalamaya basladı gıbı.eger göstergem çalışıyor ise gelecek hafta buralardan veya bıraz daha yukarılardan asagıya bır şelale gelmesı lazım aksı takdırde göstergenin sonu olur ve bugune kadar çöpe gıden bircok gösterge gibi çöpluktekı yerını alır.
guvendığım gösterge çalışıyormuş....önemlı olan çıkış gelecekse çıkışı dogru yerden yakalayabılmekte...longa gectıgınde buradan paylaşırım.......
toplantı öğleden sonraya uzadı artı yemek ..üzerine bir de arabayı bakıma götürdüm nasıl olsa gün biti diye...
gelince hemen grafiği açtım güçlü trend olmamış..üsüt ik band arasında gezinmiş ki ..bugün birşey kaçırmamışız demekki..haftaya devam...herkese iyi tatiller..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
U30 ANALİZİ: uzun vadede olay bitti gibi. Aşağıdaki grafik dursun köşede gerçekleşirse şöyle bir alıntı yaparız. Gerekli açıklamalar grafik üstünde yazıyor zaten.
Pusuya yatıp bekleyeceğim.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
sevgili karınca al sinyali gelecek. ama gelmeden bir gün önce bulabilip ona göre pozisyon almak gerek. Hatta bence çok kısa vade için al pozisyonu geldi sayılır. Pazartesi yukarı bir hareket bekliyorum. Yukarı hareket olmaz da 50.000'i göremeden aşağı inersek fena çarpılırız.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum