Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
başlamış olabılır ama asagı bır feyk de gelebılır dıkkatlı olmak gerekır.....
ben halen flat beklıyorum..........
teşekkürler sayın karınca.bende flat izliyorum.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
arkadaslar bu pıyasa adamı dansöze cevırıyor...haftasonu göstergeler asagı duzeltme sonrası yukarı gösterıyordu bugun endeks yukarı yöneldı fakat bu yukarı bekledıgım köpek balığı saldırısı gıbı olmayacak sanırım cunku göstergeler desteklemıyor.ve bu göstergelerın duzelmesı için endeksın asagı gıtmesı gerekıyor.
bundan sonraki yazılarımda senaryo kurarak kımsenın kafasını karıştırmayacagım....sadece kısa surelı öngörülerimi yazacagım...
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...69.850>>><<<<69.000
Dış bandım >>üstte yukarı 70.200 altta aşağı 68.700 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur...
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.. İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum..
PS:Yatırım tavsiyesi içermez..