daroka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mc yi bilmem ama orada kuvveti bir fibo direnci var...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMC saatinden sonra toparlar bence dostum.YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Şimdilik iyi tuttu gibi...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSpot 30 da 78,900 son kale tuttu tuttu
tutmadı gömün gitsin...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
LONG lara ilavelerim gelmiş zarardamıyım evet zaradayım ama maliyet düşürdük,
Fikret abi gibi al-sat yapmaya ne tecrübem yeter nede zamanım var, Aslında bu karışıklığın içinde uzun yada kısa poz. açmak doğru değil hele benim gibi bir kişi için büyük yanlış!!!!...
çok hızlı hareket ederse kayıp daha da büyüyebilir, uzun zaman sonra bugün stop kullanmadan KUZU KUZU bekliyorum :(Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Para kaybediyorum bari saglıgımı kaybetmeyeyim diyerek sokaga cıkmaya karar verdim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağıya gelmedi
ibre yukarıya gibi
Tabii % 51
Herkese hayırlı kazanclarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Özellikle garantida bulunduğumuz seviyenin altına gitmez isek
yeni bir yükselişin başında olabiliriz
yine özellikle garanti daha aşağıya giderse
<Büyük pencerede yükseliş trendi
artık sorgulanırKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.075 longyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.400-600 üzerine atmalı
yoksa problema2 dakkada herşey değiştiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve stop
önce stop patlatma
vede benimde stop
sonra ciddi yukarı
ekranda stoplos yazmanın sonucu
bizi çoğu zaman kurtaran stoplos
şimdide maalesef bizi berbat ettiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Abd hazinesi/brainard: Cin, daha esnek bir para birimini tesvik etme sozu verdi
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum