sayın daroka abd kapanışından sonraki son durumlarıda düşünürsek yarın ile ilgili ne gibi yorum yapacaksınız.....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bizimkiler abarttı iyice, coşkuyuda, düşüşüde........
yarında tersini yaparlar artık.........
diye herkes beklerken...... yine düşürürler....
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın daroka abd kapanışından sonraki son durumlarıda düşünürsek yarın ile ilgili ne gibi yorum yapacaksınız.....
obonun %261.7 sini almış maalesef
genelde %161.8 den dönerler ama bugün Mb kararları extrem bi durum yarattı...
3 iş günü sürecek bir tepki çıkışı olmalı, bu çıkış eğerki gapsız ve kontrollü bir çıkış olursa devamı gelir
eğer bol gaplı bir çıkış olursa dönüşü çok daha sert olur ve bu sefer 77 ler bile bizi tutamaz...
eğerki yarın düşüş devam ederse 79 un altına inerse yine düşüş sertleşir ve bi anda 75 lerde bulabiliriz kendimizi...
1. senaryo daha ağır basıyo gibi...
son sözü piyasa söylücek bizim planlarımız hazır bakalım hangisi gerçekleşicek...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Teşekkür ederim sayın daroka , kabaca % 60 malda girdim geceye bunun % 20 VOB30 da LONG diger kısma Hisse senetlerinde yani % 40 UZUN

VOB da maliyetim e baktımda 80.158 ( maliyetler dahil)
1 nci şeçenek benimde işime gelir..... :081:
cayy
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Selim abi yeminle aynısını düşündüm bendeguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizimkiler abarttı iyice, coşkuyuda, düşüşüde........
yarında tersini yaparlar artık.........
diye herkes beklerken...... yine düşürürler....

Ama çıkış için hala ümidimi kaybetmiş değilim.
Bu arada bir kağıt buldum.Yarın da geçsin.iyice olgunlaşsın.Haftasonua onunla yarışmaya katılırım
Yorum
-
İnşallah VOLVO abi,,, İnşallah, bende biraz fazla UZUN açtım ama hepsi desteklerinde gibi yerlerden yazılmıştım gelmez diye bekliyoprdum am ageldiler
Bakalım yarın ne olacak.... İnşallah çarpılmayız,
NOT: daha hiç birine stop koymadım desem .... ama diyeceğim belkide kızacaksın ama, söz sabah açılışa göre stop koyacağımTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Asya aşırı düşmez ise üzüleceğini düşünmüyorum.İyi kazanç bile elde edebilirsin.Ama sonra kar al ya da beklemeye devam noktalarını kendin belirleyeceksinmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşallah VOLVO abi,,, İnşallah, bende biraz fazla UZUN açtım ama hepsi desteklerinde gibi yerlerden yazılmıştım gelmez diye bekliyoprdum am ageldiler
Bakalım yarın ne olacak.... İnşallah çarpılmayız,
NOT: daha hiç birine stop koymadım desem .... ama diyeceğim belkide kızacaksın ama, söz sabah açılışa göre stop koyacağım
Bugün sabah hisse oranımı %10'a düşürmüştüm. Bu %10 da dursun canım dedim, can acıtmaya başlayınca kol kestim.
Sonra ikişer kademe üzerinde kapadılar:040:
Ama el bu durur mu ? son 15 dk'da başka bir kağıda dadandım.Onunla girdim geceye
herkese iyi geceler...
Yorum
-
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Dün resmen piyasa dağıldı...
Mb nin faiz indirimine rağmen aktif tahvil günü artıda kapattı,
yani olay şu Mb bankası faizleri indirsede son sözü piyasa söyler olayı oldu...
bankaların munzam karşılıklarının arttırılması banka karlarını etkilicek olması bankalarada sert satışlar getirdi tabiki...
bunda hükümetin cari açığın seçimlere kadar daha kabul edilebilir düzeylere çekilmesi için yaptığı önlemleri izledik..
sıcak paraya önlem alınıyor gibi gösterip asıl olaya yani döviz kurlarına yüklenip onları biraz daha yükseltme amacından başka bi şey değil...
peki ne olucak döviz kurları yükselirse kısa vadede cari açık daha az gibi görüncek zaten asıl amaç bu
daha sonrada ihracaatla ithalat arasındaki fark daha iyi seviyelere çekilecek...
hükümet bu oyunu güzel oynuyor...
Filler güreşiyor, çimler eziliyor...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bende sizin aranıza katıldım
yanı long 81,675Çok sefer en düşükten veya en yüksekten top oluyorumyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne ya
bendeniz stop
ama yinede stoplos benim için vob ta olmazsa olmaz
dün yirtmişizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum