Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biraz disari cikip hava aldim geldim neler yasanmis
Bu endeks buradan sonra beli nasil dogrultacak cok merak ediyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu ciddi bir hacımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterImkb ulusal-100 endeksi bugun % 0,60 geriledi (66428), imkb'de bugunku islem hacmi 3 milyar 344 milyon tl oldu
-matriks-
bazen atlıyoruz
tam satışa uygun bir gün
vede satmışlar anlaşılanKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bana vermediğinize göreyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81.625 e alış yazdım
yarın düşmeye devam edeceksinizk24
en düşüğe yakın kapattık
böyle zamanlarda long olmak akıl işi değil
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Yarin 80800 den alirsin belki abi. Spot su kadar yol gelmisken 66100 e de dokunur herhalde... Zaten artik yukari yapacaksa da MC saatine kadar birsey yapacaklarini sanmiyorum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana vermediğinize göre
yarın düşmeye devam edeceksinizk24
en düşüğe yakın kapattık
böyle zamanlarda long olmak akıl işi değil
Oglen icimden o kadar short gecerken duygularima kapilmayayim diye pozu bozmayayim dedim, ammaa kaldik oylecene
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yukarı giderken nazlanan piyasa aşağı giderken koşması hiç hoşuma gitmiyor.yabancı takasınında devamlı düşmesi ciddi düzeltmenin hazırlığı gibi durmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-

sevgılı dostlar
vade başından beri beklediğim çıkış gercekleşecek ise son kaleler 81500 ve 80400......
80400 de long acarım stoplossum 80000 olur.........
kar al noktam ise 90000.....
sevgılı fıkret abı aksamları okuyorum ve senınle gurur duyuyorum kımsenın etkısınde kalmadan trade edıyıorsun.
başarılarının devamını dılerım.....
bir teşekkurde sevgılı dostum daroka ya.....
bugun 83300 de telefondaydık....kardes buradan shortla 83550 yede stop koy....
81600 dede karı al cebe at dedı ona uydum shortladım...az kalsın hıc ekrana bakmadan
1700 puanı cebe ındırıyordum 125 puan daha aşağı gelmediği için shortlarla geceye gırdım...
belkı py yarın daha bonkör davranır....
Yorum
-
Kardeş beni biliyosun beraber trade ediyoruz ve ben beraber kazanınca dahada mutlu oluyorum...karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgılı dostlar
vade başından beri beklediğim çıkış gercekleşecek ise son kaleler 81500 ve 80400......
80400 de long acarım stoplossum 80000 olur.........
kar al noktam ise 90000.....
sevgılı fıkret abı aksamları okuyorum ve senınle gurur duyuyorum kımsenın etkısınde kalmadan trade edıyıorsun.
başarılarının devamını dılerım.....
bir teşekkurde sevgılı dostum daroka ya.....
bugun 83300 de telefondaydık....kardes buradan shortla 83550 yede stop koy....
81600 dede karı al cebe at dedı ona uydum shortladım...az kalsın hıc ekrana bakmadan
1700 puanı cebe ındırıyordum 125 puan daha aşağı gelmediği için shortlarla geceye gırdım...
belkı py yarın daha bonkör davranır....
aslında 85 ten short olsaydın daha çok mutlu olacaktım ama ;)YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
arkadaşlar açılan pozla fiyat uyumsuz.bana göre fiyatla olan işlemler sahte.pala fiyatı aşağı çekerek malı arttırış;yada ky mala girmiş,bakalım hangisi doğru çıkacak.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
xu100 ile xu030 un korelasyonu ne idi?
son zamanlarda nereye indi hiç dikkat eden oldumu?

sebebi ise banka endexi ile sanayi endexinin birbirinden son zamanlarda birazcık ayrışması

DOW DAX VE diğer endexler ile ayrışmamız zaten cabası.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
YABTKSORAN
% 50 lerden 4-5- yılda % 73 lere kadar çıkmışlar
her sene temettülerinide düzenli olarak alıyorlar.
şu an % 65 teler kriz zamanı bile % 62 lerin altına düşmemişler.
hem tmt al hemde 5-6 senede % 15 daha büyü
kaç sene sonra % 100 üne sahip olurlar. ? :notr:
Maliyetleri ne olur ? :notr: daha doğrusu maliyetleri olur mu ? :notr:
spotta fiyatlar düşşede çıksada VOB aracılığı ile istedikleri oranda KAR alıp kenara atabiliyorlar zaten.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

Yorum