81900 uzadım 82100 fibodan verdim.flatım.82300 %50 fibo
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
dur be, usta paladır, baksana nasıl oynatıyor milleticayyVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi short long fark etmez. İki gündür milleti doğradılar.testere ile kıtır kıtır kestiler.
Herkes buradaki gibi usta değil ki
not:yürrüüü taş arabası seni.
Yorum
-
dostlar sistemler yukarı bu düzeltme.hedef 83500-84500 civarı acele etmeyin.sadece dklık treyde devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
:081::081:taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar sistemler yukarı bu düzeltme.hedef 83500-84500 civarı acele etmeyin.sadece dklık treyde devam.
:081:
Yorum
-
bak 1000 puan yukarı geliyor, demedi deme...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine düşüyoruz. artık en ufak volatilite 500 puan. hemide 5 dakikacıkta :-)
Yorum
-
ABD endeksleri aşağıdaki veri iyi gelirse coşabilir...
ABD'DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 17:00'DA ARALIK AYI TUKETICI GUVEN ENDEKSI VERISI ACIKLANACAK
BUNA GORE BIR ONCEKI AY 56 DEGERINI ALAN ENDEKSIN ARALIK AYINDA 56
SEVIYESINDE OLDUGU ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
Yorum
Yorum