Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın arkadaşlar..
hayırlı cumalar..*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Stop lossumu da yakın tutardım. 65950 gibi.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün ekran başında olsaydım geceye %100 mal ile girerdim.Vob dilinde full long demek bu

Herkese günaydın bu arada.
Not:Mutimar ile Hakanşahin dolarda short açınca kesin dolar düşer dedim.Nitekim gaplı aşağı açılış yaptı
Bol kazançlar herkese
Yorum
-
sağolasın murat abi sana da:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStop lossumu da yakın tutardım. 65950 gibi.
Not:Mutimar ile Hakanşahin dolarda short açınca kesin dolar düşer dedim.Nitekim gaplı aşağı açılış yaptı
Bol kazançlar herkese*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Sagol abim...... ancak böyle öglan arası ve akşam son 1 saat takip edebiliyorum piyasayı..... Eee öyle olunca sadece parite yada dolar ile ugrasıyoruz , diğerleri çok tehlikeliVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStop lossumu da yakın tutardım. 65950 gibi.
Bol kazançlar herkese

Allah seninde kazancını bol etsin abim.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Dar alanda kisa paslasmalari aklima getirdinFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar.
dünden kalan uzunları sabah 300'den bozdurup short yaptım.
150'den uzun oldular sonra...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
shortlar için 81.800'e reverse emir yazmıştım, 50 puan yaklaşmış dönmüş, geç kaldım ve 150'den çevirdim ben de.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDar alanda kisa paslasmalari aklima getirdin
aslında iyi marj olmuş ama kaçırmış olduk...
Yorum
-
geçmiş olsun, hiç mi bakmadınız ekrana?culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünden şortta kalmışız haberimiz yok.
Yorum
Yorum