FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
araba vardı, o yaramıştırporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi sen de hosgeldin. Senden ayri gecen zaman bize yaramadi ama:(
Yorum
-
gülleriöne çekelim.
USD Konut Başlangıçları (Kas) 15:30 550K 519K Yüksek
USD İmar İzinleri (Kas) 15:30 558K 552K Yüksek
USD İmar İzinleri (a/a) (Kas) 15:30 %1,1 %0,9 Yüksek
USD Cari İşlemler Dengesi (Q3) 15:30 -$126,0Mlyr -$123,3Mlyr Orta
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Ara) 15:30 425K 421K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (4 Ara) 15:30 Orta
CAD Uluslararası Menkul Kıymet İşlemleri (Kanada Doları) (Eki) 15:30 12,253Mlyr Düşük
USD Konut Başlangıçları (a/a) (Kas) 15:30 %6,0 -%11,7 Yüksek
USD Konut Başlangıçları (Kas) 15:30 519K Yüksek
USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Ara) 17:00 14.1 22.5 Orta
TRY TCMB Borç Verme Faizi 19:00 Yüksek
TRY TCMB Borç Alma Faizi 19:00 YüksekŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sağol hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemekçi dostum, hoşgeldin, Rize havası yaramıştır sana.
Memleket yaramaz mi
sende keyifler nasıl
poz varmıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
keyifler iyidir.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağol hocam
Memleket yaramaz mi
sende keyifler nasıl
poz varmı
81 civarı maliyetle uzun taşıyorum.
Yorum
-
Şuan yurt dışı ile çok pozitif ayrışanyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHazine'nin geri alim ihalesinde nominal teklif 100 milyon tl, satis yapilmadi
-matriks-
Çok Önemlİ
TC nın geri alım ihalesine gelen teklif (gelmeyen teklif)
Hazine bu ihalelerle kisa vadeli borçları uzun vadeye yaymakta idiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Normalde buralardan long deniyeyim diyorum ama Pala cumle aleme long firsati verdigine gore once bi enselerine tokadi patlatir diye bekliyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriler etki yapmadı, haydi bakalım pala, vicdanına kaldıkSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
muhtemeldir tabii ki;)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNormalde buralardan long deniyeyim diyorum ama Pala cumle aleme long firsati verdigine gore once bi enselerine tokadi patlatir diye bekliyorum.
Yorum
-
arkadaşlar günlük bolinger alt banda değmiş olan garan yarından itibaren hızlı ve sert yukarı ataklarla başlama ihtimali teknik olarak mümkün görünüyor.bu açıdan bakılırsa vadelide shortu riskli görüyorum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pozitif uyumsuzluk da cabası, işc, garan ve akkıztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar günlük bolinger alt banda değmiş olan garan yarından itibaren hızlı ve sert yukarı ataklarla başlama ihtimali teknik olarak mümkün görünüyor.bu açıdan bakılırsa vadelide shortu riskli görüyorum.
Yorum
Yorum