Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

yurtdışı çok iyiken biz düşüyoruz.

ne tuhaf değil mi ?

bilmediğimiz ne var acaba

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yurtdışı çok iyiken biz düşüyoruz.

ne tuhaf değil mi ?

bilmediğimiz ne var acaba
      Dun pozu kapatirken buralarin gorulecegini biliyordum ama ekran basinda surekli olmayinca tirsiyoruz iste.

81000 den long denememek icin kendimi zor tutuyorum ama anormal birsey henuz yokken bu kadar sert vermeleri ve herkese long firsati vermeleri beni iskillendiriyor.
      Onumuzdeki hafta boyunca her yukselis yeni satis ile karsilanacak diye dusunuyorum ve ustadlarin bahsettigi 78ler gorulene kadar kendimi sikmaya calisacagim.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• VOLVO
        indikatör
        • 30 Nisan 2009
        • 1448

NETAŞ 67 geçerse tavan olabilir tekrar
        bayağı kastılar tavan oldu ama çözüldü tekrar.

ama.....

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

64500 çok önemli.

tepki gelecekse buradan gelmeli. bir önceki dip tutmaz çünkü.

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

64500 çok önemli.

tepki gelecekse buradan gelmeli. bir önceki dip tutmaz çünkü.
            Arkdaşlar geldik trend destek kanallarına
            bende murat gibi düşünüyörüm
            burası da tutmazsa
            heralde 60.000 bine kadar yolu var

peki tutarmı
            sanırım bu sefer zor
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Haydin iyi haftasonları...

Cümleten geçmiş olsun.

not:haftaya perşembe almanya'ya gidiyorum.

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

80625 krıtık nokta kırılmadığı surece yenı bır cıkış trendı baslayabılır......

80625 kırılır ise 78600 ilk durak ikinci durak ise 75325.......

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çizgilerin kesiştiği yere dikkat 92500 kırılmadığı sürece hedef ilk aşamada 85900 oradan küçük bir tepki gelebilir daha sonra oranın kırılmasıyla
                  asıl direnç 81850.....

bu cıkışta buyuk ıhtımal 92500 lerı kırmadan max.88000 lere kadar bır tepkı yukselışı ve daha sonra 75000 hedef olarak bir düşüş beklıyorum.....75000 lerden sonra 100000 lı rakamları okuruz dıye dusunuyorum....

dönüşte hedef 100.000 kımse gaza gelmesin....

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

sevgılı dost meclisi

yukarıdakı yazıları yanlış anlaşılmasın ben yazmıştım dıye yazmadım......

86450-86550 kırılmadan yıl sonu rallısı hayal olurda demıştım.....

eeee kendım ne yaptım sevgılı porıtınoyo apsd yazısını yazdıgım gun

+7000 apsd vardı 86200 den geceye long gırmıştım kapanış 85400

cıvarıydı ertesi gün yani dün 86200 görüldü ve aracı kuruma 86200

den pozısyonu kapatırsınız demıştım...sevgılı müşterı temsılcım saolsun

emri yazmamış ve unutmuş gun boyuda aramadım dun akşam eve geldıgımde pozu acık

gördunmu beynımden vurulmuşa döndum neysekı kaldıracsız pozısyondu.....

bugun sabah -4000 puanla kolu kestım ve aracı kurumumu değiştirmeye karar verdım....

müşterı temsılcısınede bişey dıyemedım 86500 kırılmadan yıl sonu rallısı hayal olur

dedıgın gunun ertesı 86200 den long olursan herşeye müstehaksın demektir....

Yorum

• guneysu
                      Rize
                      • 01 Mart 2009
                      • 646

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      a.s doktorum
                      Hasan dostum, yazan bendim o yazıları, altınada guneysu yazmıştım...

beraberdik doktorla, laptopta ben vardım, laptop doktorun, haliyle bir daha benim nicki girmeden onun nicki ile selam vereyim dedim......

bilmem anlatabildim mi....

hasarlı çok yoktur umarım........ ben mezarlıklar sınıfına giriyorum da...k24k24
                      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

Short yapayim derken long oldum,hemde 83 den .bakalim palanin kilici ne kadar kesecek.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Short yapayim derken long oldum,hemde 83 den .bakalim palanin kilici ne kadar kesecek.
                          hafta ortasına kadar düşüş bekleyen ben sonunda paladan nasibimi aldım.düşüşte basiretim bağlandı herhalde sadece soğukkanlı izlemekten başka bir şey yapamadım.insan küçük zararlara katlanamazken zarar büyüyünce sadece seyredip bakıyormuş bunuda tatmış oldum.gerçi poz minum kontrat ama neden olsinki.bu kadar emek çalışmanın arkasından.81800 ve üzerine atamazsa sanırım flata geçerim.
                          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

ikili dip mi? daha aşağısı mı ?

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

.........
                              Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
                              Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• VOLVO
                                indikatör
                                • 30 Nisan 2009
                                • 1448

dönüşte hedef 100.000 kımse gaza gelmesin....
                                Dün Başbakanımız İMKB'nin 25. yılı kutlamarında İMKB için; 70.000 değil hedef daha fazla geliştirmek istiyoruz demiş

. RTE genelde şimdiye kadar İMKB hakkında olumlu konuştu mu, dediği oluyordu.

Ama kapıda global kriz mriz var diyoruz,bizim borsa nasıl 100.000'e gider bende tam bilemiyorum.

not:dow 10410,sp 1240 kapattı.Bizim yaşadığımız son 2 güne bak.İçler acısı. Öncü borsayız dedik,Sensex dedik.Bütün ezberleri kırdılar,parçaladılar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information