VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum spot ve vob 15:30 a kadar hoplayacak orada bir satmak gerekir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
82100 üstünde bar kapanışı gelecek mi bakalım.
bu seferde geçemez ise 81500 tutmayabilir...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Slmmmm..
Volvo abiye selam kursa devam......
yemek molası bitti ama dersi astım daha ilk haftadan
Bol kazançlı günler dilerim......
NOT: ABD çıkarken biz düşüyorsak bence daha düşeriz ...... ( yatırım tavsiyesi değildir ve 15 gündür seans izlemiyorum )
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Benim bekledigimden daha dar bir band hareketine sikistirdilar. 82075 den kapadim pozisyonu.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82100 üstünde bar kapanışı gelecek mi bakalım.
bu seferde geçemez ise 81500 tutmayabilir...
Normalde 82900 e kadar degip gun sonunda asagi salinacagini tahmin ediyorum ama ogleden sonra toplantida olacagim icin terste kalabilirim diye kapadim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Dersleri asma kardeşimmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvo abiye selam kursa devam......
yemek molası bitti ama dersi astım daha ilk haftadan
Bol kazançlı günler dilerim......
NOT: ABD çıkarken biz düşüyorsak bence daha düşeriz ...... ( yatırım tavsiyesi değildir ve 15 gündür seans izlemiyorum )
Yorum
-
piyasa çok cilveli 82275 flat,teryde devam.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Sıkıcı abi yaaa.. daha mikro ekonomi dersi işliyoruz !!! artık gerisini sen düşün....... :ka24:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDersleri asma kardeşim
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
volvo dyhol da 1.90 a dikkat et kırılırsa sakat gözüküyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sanırım bu meclisin sonu geldi,kimsecikler kalmamış.sizlere elveda dostlar bir dahaki yıla kadarrrrrrrrr.
benden bu kadar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

dostlar onu bunu bılmem aramızdan ayrılan ayrılır bu meclis burada devam eder.....
yarın birgun burası ağlama duvarına dönecek......
bu meclısın görevı burayı okuyanları aklının yettiği kadar uyarmaktır.....
benım için 82100 altı long olmak ayıyla yatağa girmek demektir bir anda 75000 lerde bulabılırız kendımızı....
82100 kırarsa tekrar long olurum.....
yılbaşına kadar tek yön pozısyon long...
Yorum
-
yarının gülleri
10:15 CHF İsviçre Sanayi Üretimi Orta 0.057
10:15 CHF İsviçre Sanayi Üretimi Orta 0.078
10:30 CHF İsviçre İsviçre Merkez Bankası Faiz Kararı Orta %0.25
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya TÜFE (Tütün dahil) (Yıllık) Düşük %1.7
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya TÜFE (AB Uyumlu) (Aylık) Düşük %-0.1
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya TÜFE (AB Uyumlu) (Yıllık) Düşük %1.8
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya TÜFE (Tütün dahil)(Aylık) Düşük 0
11:30 GBP İngiltere Perakende Satışlar (Aylık) Düşük %0.3
11:30 GBP İngiltere Perakende Satışlar (Benzin dahil)(Aylık) Med(!) %0.5
11:30 GBP İngiltere Perakende Satışlar (Yıllık) Düşük %1.2
11:30 GBP İngiltere Perakende Satışlar (Benzin dahil) (Yıllık) Orta %-0.1
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Çekirdek) (Yıllık) Orta 0.011
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Yıllık) Orta
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi TÜFE (Aylık) Orta %0.4
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi İşgücü Maliyetleri Düşük %1.6
15:30 USD ABD Konut Başlangıçları Orta 519(Bin)
15:30 USD ABD İnşaat İzinleri Düşük 550(Bin)
15:30 USD ABD İnşaat İzinleri (Aylık) Düşük %0.5
15:30 USD ABD Cari İşlemler Dengesi Düşük -$123.3 (Milyar)
15:30 USD ABD Yeni İşsizlik Başvuruları Düşük
15:30 USD ABD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları Düşük
15:30 CAD Kanada Uluslararası Sermaye Hareketleri Düşük 12.253 (Milyar)
15:30 USD ABD Konut Başlangıçları (Aylık) Düşük -0.117
15:30 USD ABD Konut Başlangıçları Orta 519(Bin)
17:00 USD ABD Philadelphia Fed. Orta 22.5ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster300 puan altına sarkma ve 23.6 ya kadar 1 günde geri alma. 38.2 ve 50 ye yukarısına devam mı?
yoksa geri dönüş ve 0 seviyesinin daha altlara sarkmasımı önümüzdeki günler gösterecek.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum