Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sen yokken senin portfoyu ben yonetirdim abi.NolcakkiVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞeytan da bana hisse al diyor. malum mısır seyahatim yükselişi getiriyor ya. ama de get deyip flat gidip işime gücüme konsantre olacağım. yükseleceğini bile bile
Biraz short biraz long hoop... senin kazan oldu komsi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ya ne gÜzel eĞlenİyoruz ayni Şeye dÖndÜ afrİka sicaĞinda aslanlarin kovaladiĞi bufalo sÜrÜsÜne bİr oyana bİr buyana bakalim aslanlar kaÇ yatirimci boĞazlayacaklar koŞuŞturmaca bİttİmİoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-

82000 den longlar geldı normalde stoploss 81000 olması gerekıyordu ama otomatık stopploss koymadığım için stop olmadım.yarın için artı açılış olur ve öğleden önce 82000 cıvarı görulurse stoplarım...çünkü öğleden sonra kol kesmeler gelecek ve dıp sevıyeler tekrar zıyaret edılır dıye dusunuyorum...öğleden sonra eurusd 1,32 üzerınde olursa tekrar long olurum aksı takdırde eurusd de 1.3078 kırılırsa bır alt durak 1.28 vob da ise 82000 üzerine atamaz isek hedef 78000........
Yorum
-
yukarıdakı yazıyı yazdım daha sonra finansonline hesabıma gırdım baktım ne var ne yok dıye baktım portfoyde pozısyon yok emırlerı actım baktımkı 82000 yazacağıma yanlışlıkla 72000 yazmışım ve işlem gercekleşmemiş....
yarın mc saatınden sonra eurusd 1,3078 den tepkı vermış olursa long olurum mc saatındekı 60 dk lık bar dıbının 50 puan altı stoplossum olur....
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kolay gelsin
81,725 longyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterStoplosa yaklaşıyorumVe stop oldukyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepki oluşamıyor
çok zayıf
şimdlik
350 puan zarar
zaten ekranda değildik
rahat duramadıkKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82000 den longlar geldı normalde stoploss 81000 olması gerekıyordu ama otomatık stopploss koymadığım için stop olmadım.yarın için artı açılış olur ve öğleden önce 82000 cıvarı görulurse stoplarım...çünkü öğleden sonra kol kesmeler gelecek ve dıp sevıyeler tekrar zıyaret edılır dıye dusunuyorum...öğleden sonra eurusd 1,32 üzerınde olursa tekrar long olurum aksı takdırde eurusd de 1.3078 kırılırsa bır alt durak 1.28 vob da ise 82000 üzerine atamaz isek hedef 78000........
umarım sabah kımse gaza gelmez.......
gaza gelenlere saat 14 e kadar ızdıraplı bır seans beklıyor olabılır......
tum dostlara ıyı geceler....
Yorum
-
SAATLİK EW SİSTEMLİ FİBO HEDEFLERİ VADELİDE SÜPER UYGULANMIŞ VE SAATLİK ÇEVRİM TAMAMLANMIŞ.AÇILIŞ BU SİSTEME GÖRE YENİ BİR DİP GÖRMEMELİ.GRAF ÖYLE DİYOR.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
günaydın..
tüm dostlara bol kazançlar*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum

Yorum