Günaydın.....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yeter abi..... gun 87.xxx olurmu acabaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz daha verseler full olmak üzereydim. 225 beklerim.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Ben palanin Koreli oldugunu dusunmeye basladim...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kapanış bana da artı olacakmış gibi geliyor.
Korelilerin de birbirini topa tutacak vakti bulmuşlar. tam üçkğaıtçı çıktı herifler
2-3 top sallamis olsan maliyeti olsun sana 200-300 bin TL...Salla vobu asagi topla nevaleyi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Abi hoşgeldin ve günaydın. Pozisyon aldın mı peki ???....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kapanış bana da artı olacakmış gibi geliyor.
Korelilerin de birbirini topa tutacak vakti bulmuşlar. tam üçkğaıtçı çıktı herifler
Ayrıca sağlığın nasıl?.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Herkes yukarı bekliyor tam tersi yapmasınlarda !!!!....Pek ihtimal vermiyorum amaVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kapanış bana da artı olacakmış gibi geliyor.
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Ben de aynisini yaziyordum sildim...Daha hic kazanamamis birisi olarak ben de longladim.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes yukarı bekliyor tam tersi yapmasınlarda !!!!....Pek ihtimal vermiyorum ama
Belki dostlara guzel bir indikator olur
Bugun yukselis beklentisiyle baslamistim zaten gune.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
spot 65400 stop olmak üzere long devam...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum