86850 son tutunacak dalımız kırılırsa 4000 metrelik bir uçurum bizi bekler.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İnşallah abim, İnşallah.....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşubat başı ve temmuzda görüşelim...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Bankalarin ÇoĞu destek alti İŞlem gÖrmekte dİkkatt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
6,00 cent İKİLİ DİP için son kale,,,tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKasım ayı ile birlikte aynı senaryo icabı BANKA ENDEKSİ ne paralel ARALIK vadede % 10 düşüş bekliyorum,çünkü shortçuları pes ettirdikleri anda sebepli,sebepsiz düşeceğiz,hele birde yurtdışı ve parite düşüşe başlarsa kaymaklı kadayıf olacak,SHORT culara önerim (90/93) arası kademeli pozisyon almaya başlasınlar,göstergelerden macd ve rsı günlüklerde sat vermiş, kısa vade ise yukarı zorlamalar devam etsede (1000-2000 puan aralığı) geldiğimiz noktada normal sayılmalı (92450/89000/85000)
Yorum
-
birileri mala daldı, öyle alınmaz böyle alınır dediler.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalarin ÇoĞu destek alti İŞlem gÖrmekte dİkkatt.
kol kestirene kadar bekleyecekler...
Yorum
-
aşağıya indikçe poz arttırıyorum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi longmusun ?
yarın full olmayı düşünüyorum, sabah 10.00'a kadar müsaade etsin yeter...
Yorum
-
USD bazında bugün en yüksek Bolinger orta bandı görülmüş;6,286 centtekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6,00 cent İKİLİ DİP için son kale,,,
Yorum
-
Hadi hayırlısı abicim. İnşallah gönlüne göre olur;);)FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağıya indikçe poz arttırıyorum.
yarın full olmayı düşünüyorum, sabah 10.00'a kadar müsaade etsin yeter...
Yorum
-
iyi akşamlar, teşekkürler yorumlar için...culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten iyi akşamlar
Yorum
Yorum