Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

Mutimarım senin TEKFK gidiyor hala. Özelden bana yeni kağıdını bildirmeni rica ederim

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

s.a dostlar.

90.500 civarı satmayı düşünürken netbookun şarjı bitti ve öyle kaldım, şimdi 1000 puan aşağıya gelmiş oradan.

ne oldu? savaş mı çıktı? neden verdiler %1.5 yukarıda iken ne oldu da %0.01 oldu?

Yorum

• hakansahin
        güççük geyik
        • 11 Eylül 2009
        • 562

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        s.a dostlar.

90.500 civarı satmayı düşünürken netbookun şarjı bitti ve öyle kaldım, şimdi 1000 puan aşağıya gelmiş oradan.

ne oldu? savaş mı çıktı? neden verdiler %1.5 yukarıda iken ne oldu da %0.01 oldu?
        aleykum selam hocam...

herhangi bir önemli haber yok..

normal gap kapama muhabbetine gittiler...
        ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
        ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

VOLVO Abime Benimmmmm

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Mutimarım senin TEKFK gidiyor hala. Özelden bana yeni kağıdını bildirmeni rica ederim
          İyi günler abim..... Geçmiş bayramın tekrar tekrar kutlarım...

TEKFK benim için bitmiştir, yeter abi % 90 gibi kazancım oldu Allah Bereket Versin, artık isterse uzaya bile çıkabilir...
          Yeni kağıt daha hiç bakamadım, bakmaya da zamanım bu sıralar olmayacak sanırım, Aralık ayında kursum var ve 2 ay sürecek şimdi onun ön hazırlığını yapıyorum sanırım bundan sonra bu güzel paylaşımların olduğu DOST MECLİSNE sık sık uğrayamayacağım malesef :(

Vakit buldukça uğramaya çalışacağım, ama senden de 2 aylık süre için bir bomba 1 -2 kağıt beklemiyor değilim ( ben fırsat buldukça araştırma yapıp uygun birşeyler bulursam paylaşırım )

Tüm abilerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum !!!!! :081:
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            aleykum selam hocam...

herhangi bir önemli haber yok..

normal gap kapama muhabbetine gittiler...
            öyleyse mesele yok da,

başkaa bir durum, haber mi vardı acaba dedim

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              öyleyse mesele yok da,

başkaa bir durum, haber mi vardı acaba dedim
              15:30 USD ABD Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi Orta -0.58
              17:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Tüketici Güveni Orta -10 -11
              18:00 EUR Avrupa Birliği ECB Başkanı Jean-Claude Trichet Konuşma Yapacak Düşük
              20:30 USD ABD Fed'de Kocherlakota Konuşma Yapacak Düşük
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

Moody's: Irlanda'nin kredi notu bir kac basamak inebilir - cnbce

-matriks-

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  İyi günler abim..... Geçmiş bayramın tekrar tekrar kutlarım...

TEKFK benim için bitmiştir, yeter abi % 90 gibi kazancım oldu Allah Bereket Versin, artık isterse uzaya bile çıkabilir...
                  Yeni kağıt daha hiç bakamadım, bakmaya da zamanım bu sıralar olmayacak sanırım, Aralık ayında kursum var ve 2 ay sürecek şimdi onun ön hazırlığını yapıyorum sanırım bundan sonra bu güzel paylaşımların olduğu DOST MECLİSNE sık sık uğrayamayacağım malesef :(

Vakit buldukça uğramaya çalışacağım, ama senden de 2 aylık süre için bir bomba 1 -2 kağıt beklemiyor değilim ( ben fırsat buldukça araştırma yapıp uygun birşeyler bulursam paylaşırım )

Tüm abilerimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum !!!!! :081:
                  Sevgili kardeşim ağzımız açık senden gelecek bir hisse haberi beklerken bu ayrılık haberi yüreğime kor gibi düştü:040::040::040:

Artık çıkmadık candan ümid kesilmez deyip bekliyeceğiz senden yeni analizleri.:081:

Endeks 69400 altına kaysın alarm zilleri çalar yine Ama önce bir kaysın,daha doğrusu kapanış yapsın bakalım.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

Irlanda'da hukumetin kucuk ortagi yesil parti, ocak 2011 icin genel secim cagrisi yapti

-matriks-

Yorum

• mutimar
                      Bağımlı
                      • 12 Mart 2009
                      • 1356

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sevgili kardeşim ağzımız açık senden gelecek bir hisse haberi beklerken bu ayrılık haberi yüreğime kor gibi düştü:040::040::040:

Artık çıkmadık candan ümid kesilmez deyip bekliyeceğiz senden yeni analizleri.:081:
                      Aşk olsun abi, ben topu topu son 3 ayda 2 hisse tutturdum sadece (arene ve tekfk ) sen bu zamana kadar neler nelerrr tutturmuşsundur
                      Sen benim büyügüm ve hocamsın ve herşeyin en iyisini bilirsin benden !!!!... Ama olur ya bir şey bulursam tabiki bunu kendi içimde tutacağıma paylaşmayı daha çok arzularım , belki yanlış tercih yaparsamda siz abilerimin beni ikaz edeceklerinden eminim çünkü...

NOT : sizden ögrendiğimi uyguladım ve sabahtan beri TEKFK kaç olmuş bakmadım bile , YEMİN EDERİM !!!!... Sahi kaç oldu yaaaa, aklıma takıldı şimdi
                      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        irlanda'da hukumetin kucuk ortagi yesil parti, ocak 2011 icin genel secim cagrisi yapti

-matriks-
                        irlanda'da yesillerin erken secim cagrisinin ardindan irlanda cds'lerindeki fark 500 baz puanin uzerine yukseldi
                        irlanda'da yesillerin erken secim cagrisinin ardindan irlanda cds'lerindeki fark 500 baz puanin uzerine yukseldi
                        -matriks-

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

(yenileem)moody's:''irlanda'nin kredi notu birkac basamak birden dusurulebilir''
                          uluslararasi kredi derecelendirme kurulusu
                          moody's, irlanda'nin ''aa2'' uzun vadeli kredi notunun birkac basamak birden
                          dusurulme olasiligi oldugunu bildirdi.
                          Kurulustan yapilan aciklamada, ulkenin kredi notunun dusurulmesinde artan
                          kamu borcu ile tasarruf tedbirlerinin ulke ekonomisi uzerindeki belirsizligi
                          artirmasinin etkili olacagi belirtilerek, bankalarin yukunun ulkenin kredi notu
                          acisindan olumsuz etki yapacagi kaydedildi.
                          Aciklamada, olasi not indiriminde avrupa birligi (ab) ve uluslararasi
                          para fonu'nun (imf) ulkeye yapacagi finansal yardimin bankalarin yukunu kamuya
                          aktararak, ulkenin borc sorununu artiracagi kaygilarinin da etkili olmasinin
                          beklendigi ifade edildi.
                          Kurulus ekim ayi basinda yaptigi aciklamada, irlanda'nin kredi notunu
                          degerlendirmeye aldigini duyurmus, uc ay icinde karar verecegini belirtmisti.
                          Ab yetkililerinin gecen hafta sonu, irlanda'ya toplam 80-90 milyar avro
                          duzeyinde yardim yapilmasinin planlandigini duyurmustu.

-aa-

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

apsd 7900'ü geçti, kısa mı açıyorlar uzun mu acaba?

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Kısa açıyorlar sanki

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

225 den UZUN poz olmuşum