FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum uydu çok yağmurlu havalarda çekmeyince adsl lazım.birde emri ekrandan göndermek için internete ihtiyacın olacak.ama en ucuz 1 mps bağlantı yeterli.bu kadar işlem hacmin var.matriksi aracı kuruma yükleyebilirsin.ben yıllardır.lisans parası hiç ödemedim.üstelik komisyonda onbinde 5 in altında.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Bankamdan dun aksam yedigim kazigi yazmistim(Netten stop olmak icin yaptigim denemede shortlarimin serbest fiyattan kapanmis olmasi vakasi)
Bugun de asil buyuk darbeyi yiyerek gunlerdir pusuda bekledigim short(91800) firsatindan hic ekmek yiyemeden ayrilmis oldum.
Sabah bankayi arayip stoploss amaciyla 91800 e long koymalarini istedim. Bankaci abla stoplossu ilk kez duymus olacak ki :'91800de pozisyon kaparsaniz zarar edersiniz beyefendi' dedi. Ona stoploss kavramini acikladiktan sonra beklemeye alindim. Yaklasik 5 dakika hatta bekledikten sonra abla bana bu tip bir islemi yapamayacaklarini soyledi.
Sayenizde zarar edecegim diyerek telefonu kizginlikla kapadim ve sirketten ayrilmam gerektigi icin gidip istemeye istemeye 91050 den shortlari kapadim.
2 gun de beni %15-20 kardan etmis olan bankama tesekkuru bir borc bilir VOB ogrenmenin yanisira duzgun bir araci kurumla calismanin gerekliligini bir kez daha anlamis oluyorum.
Gunun kapanisina ancak simdi bakabildim. Henuz forumun gunluk nabzini tutamadim. Umarim zararsiz kapamissinizdir.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
beer dostum uydu kesilince sistem otomatik internete yönleniyor zaten.belki lisansı dediğin gibi matriksle konuşup ayarlatmak yeterli olabilir.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT adsl ye Veda edemezsin
emirleri yine internetten göndereceksin adsl/internet bir şekilde lazım.
Matriks datalarını Çanak antenden alacaksın.
Laptopu okula götürüyorum diyorsun o durumda işin zor
2 adet matriks lazım sana
hem çanaklı / hem internetli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostum ben teb ve oyakla çalışıyorum.deniz veya şekeride tavsiye edebilirim.yıllardır bahsettiğiniz sorunların hiç birini bugüne kadar bana yaşatmadılar.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankamdan dun aksam yedigim kazigi yazmistim(Netten stop olmak icin yaptigim denemede shortlarimin serbest fiyattan kapanmis olmasi vakasi)
Bugun de asil buyuk darbeyi yiyerek gunlerdir pusuda bekledigim short(91800) firsatindan hic ekmek yiyemeden ayrilmis oldum.
Sabah bankayi arayip stoploss amaciyla 91800 e long koymalarini istedim. Bankaci abla stoplossu ilk kez duymus olacak ki :'91800de pozisyon kaparsaniz zarar edersiniz beyefendi' dedi. Ona stoploss kavramini acikladiktan sonra beklemeye alindim. Yaklasik 5 dakika hatta bekledikten sonra abla bana bu tip bir islemi yapamayacaklarini soyledi.
Sayenizde zarar edecegim diyerek telefonu kizginlikla kapadim ve sirketten ayrilmam gerektigi icin gidip istemeye istemeye 91050 den shortlari kapadim.
2 gun de beni %15-20 kardan etmis olan bankama tesekkuru bir borc bilir VOB ogrenmenin yanisira duzgun bir araci kurumla calismanin gerekliligini bir kez daha anlamis oluyorum.
Gunun kapanisina ancak simdi bakabildim. Henuz forumun gunluk nabzini tutamadim. Umarim zararsiz kapamissinizdir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadeli dolarda sistem saatlik vaziyetler.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadeli 30 da sistem saatlik vaziyetler.
Yorum
-
3G modem almaya niyetliyim, biliyorum internet yine lazım.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFNT adsl ye Veda edemezsin
emirleri yine internetten göndereceksin adsl/internet bir şekilde lazım.
Matriks datalarını Çanak antenden alacaksın.
Laptopu okula götürüyorum diyorsun o durumda işin zor
2 adet matriks lazım sana
hem çanaklı / hem internetli.
hele bir düşünelim bakalım. bulunduğum bölgede adsl hatlarında genel bir sıkıntı varmış,
çalışıyorlar, sanırım bu yüzden internet kesilip duruyor.
Yorum
-
-
şirket doğru ama benim cihaz bu değil.belki mdeli değişmiş olabilir.matrikse bir sormak lazım.yada kayacentere tlf edip öğrenmek lazım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu cihaz mı?
http://www.kayacenter.org/urun.php?uid=93
benimkisi biraz eski model.en son yeni modelini internette gördüğümde dış kutusunu siyaha çevirmişlerdi ama hacim görüntü brnimkiyle aynıydı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı ile Bankamız bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Repo–Ters Repo Pazarı’nda uygulanmakta olan faiz oranlarının aşağıdaki gibi belirlenmesine karar vermiştir:
a) Politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 7 düzeyinde sabit tutulmuştur.
b) Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 5,75’ten yüzde 1,75’e düşürülmüş, borç verme faiz oranı yüzde 8,75 düzeyinde sabit tutulmuştur. Açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo işlemleri yoluyla tanınan borçlanma imkanı faiz oranı ise yüzde 7,75 düzeyinde sabit tutulmuştur.
c) Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası’nda saat 16.00–17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 1,75’ten yüzde 0’a düşürülmüş, borç verme faiz oranı yüzde 11,75 düzeyinde sabit tutulmuştur.
Son dönemde açıklanan veriler iç talepteki artışın desteğiyle iktisadi faaliyetin toparlanmaya devam ettiğini göstermektedir. Bununla birlikte, dış talebin zayıf seyri nedeniyle imalat sanayinde kapasite kullanımının kriz öncesi seviyelere ulaşmasının zaman alacağı tahmin edilmektedir. İstihdam koşullarındaki iyileşme devam etmekle beraber işsizlik oranları halen yüksek seviyelerde bulunmaktadır. Dolayısıyla, önümüzdeki dönemde enflasyonun düşüş eğiliminde olacağı ve temel (çekirdek) enflasyon göstergelerinin orta vadeli hedeflerle uyumlu seyrini sürdüreceği tahmin edilmektedir.
Bu değerlendirmeler doğrultusunda Kurul, politika faiz oranının bir süre daha mevcut düzeylerde tutulması ve uzun süre düşük düzeylerde seyretmesi gerektiği yönündeki görüşünü teyid etmiştir.
Son dönemde artan sermaye girişleri iç ve dış talebin büyüme hızlarındaki ayrışmayı belirginleştirmekte, bu durum hızlı kredi genişlemesi ve uyarılan ithalat talebi kanalıyla cari dengede bozulmaya yol açmakta ve finansal istikrara ilişkin riskleri gündeme getirmektedir. Kurul, Türk lirası piyasası işlemlerinde vadelerin uzamasını teşvik etmek amacıyla, gecelik piyasada oluşan faizlerin politika faizinden, her iki yönde de konjonktürün gerektirdiği ölçüde sapmasına geçici olarak izin verilebileceğini belirtmiştir. Bu doğrultuda, gecelik borçlanma faizlerinin 400 baz puan daha indirilerek borçlanma faizleri ile borç verme faizleri arasındaki farkın artırılmasına karar verilmiştir. Ayrıca Kurul, kredi koşullarındaki olumlu gelişmeleri göz önüne alarak, çıkış stratejisi kapsamındaki diğer düzenlemelerin de yürürlüğe koyulmasının uygun olacağını ifade etmiştir.
Enflasyon görünümüne ilişkin açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin, Kurul’un geleceğe yönelik duruşunu değiştirmesine neden olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti sekiz iş günü içinde yayımlanacaktır.*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Sn Taka
Evde masaüstüne kurulu olursa aynısını Laptopta kullanamıyor o açıdan yazdım.
Benim iş yerinde çanak Masaüstüne bağlı, evde internet üzerinden başka Matriks ile data alıyorum.
Aynı makinada kurulu olursa sorun çıkmıyor tabi Çanak gidince otomatik internet üstünden data alıyor.
Bira markası nedir kırmızı olsun mümkünse
AYI AYI bira değil 
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeer dostum uydu kesilince sistem otomatik internete yönleniyor zaten.belki lisansı dediğin gibi matriksle konuşup ayarlatmak yeterli olabilir.
Takma kafana çanak antene kesin geçecek olursan Matriks kendisi gönderir
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu cihaz mı?
http://www.kayacenter.org/urun.php?uid=93Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
tekressam dostum burada seni ilk defa görüyorumŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
culex dostum nasıl graf sizcede işe yarayacakmı gerçi parite ve vadelide şimdilik bence isabetli görünüyor ama sizlerede ışık tutması önemli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum