Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn taka, uydu internetle ilgili bilgi istiyorum, biraz sonra yazarsanız sevinirim...
dostum technisat digital satellite receıver skystar usb box.cihaz alman malı orjinal olmalı.yerliside çıkmış ama matriks tavsiye etmiyor.ikinci elde internette bulabilirsin.usb li olanı her çeşit pc de kullanılabir.ister tv izle ister data transferinde kullan. pc yi bir miktar kasabilir.ekran kartın laptop ise 250 mb altında olmamalı.matrikside hesaba katarsak.ama benim eski laptopta foreksi kaldırıyordu.yani sıfır hatayla data transferi yapar.fiyatı yaklaşık olarak 300-450 tl civarı.digi türk uydusundan yayın alıyor.ölçüleri el ölçüsü kadar.uydu anteninin digi ye çevrili olan heryerde çeker.90-110 cm lik anten bulutlu havalarda sinyal zayıflamasını engellemek için yeterli.oval antenler daha kararlı.aşağıya resmini koyuyorum.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dostum kusura bakma senin için kutuyu ve kullanma kılavuzunu bulup hakkında bilgi vermek için biraz geciktim.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
est. kusur musur yok, bekledik ve güzel bir cevap aldık.
çok teşekkürler, digitürk üyeliği istemiyor sanırım...
digi sadece yerini bilmen için.üyelik sadece matriks.eutel sat uydusunu buldunmu matriks lisansında oldumu yeterli.
emirleri yine internetten göndereceksin adsl/internet bir şekilde lazım.
Matriks datalarını Çanak antenden alacaksın.
Laptopu okula götürüyorum diyorsun o durumda işin zor
2 adet matriks lazım sana
hem çanaklı / hem internetli.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum