yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO ..
sonra da bizim shortlar yarın iş yapıyormuş..
ne gülerim ama!
..

..ne güldüm ama!
Yorum
-
-
dostlar dikkatli olun pivot desteğimizde tutunuyoruzŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
71200 longlar 71325 den gitti.zigzag devamŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
fikret bey dandik sistem grfıfını gönderebilirmisiniz.benimkinle kıyaslama yapacağımda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yapıştırmayı unutmuştum, yukarıda;)taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret bey dandik sistem grfıfını gönderebilirmisiniz.benimkinle kıyaslama yapacağımda.
Yorum

Yorum