yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aradan dayanamayarak yaptığım işlemler harıçFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben shorta geçtim, stop 71.000
duygu ve güşüncelerimi bir kenara birakmaya çalışıyorum
60 dakkalik ve günlük peryotta başta most olmak üzere takıp ettğim
indikatörlere uymaya çalışıyorum
onlar sata dönmeden ben bişi yapmayacağım
piyasanın hızlı satışa dönme ihtimaline karşıda
ekranda biraz aşağılarda stoplos yazıyorumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dostar iki yan pivot direncinin hemen üstünde durmamız beni long düşünmeye itiyor ama hala flat olarak izlemedeyim.benim indikatörüm TCELL dir. o hareket etmeden işlemlerden uzak kalmaya devam edeceğim.AÇP nin artmasıda long düşüncemi destekliyor.herkese kolay gelsin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar dün gece isabetli veya isabetsiz o kadar yazıp çizdik..ama para grafiği gene doğru tahmini verdiEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu para girişi karşısında yarın yeşil bir çubuk olabilir ...ancak gtafiği tabiki güncelleyelim eve geçince..
dostlar karınca dostumun dediği veriyi de takip edebiilirmiyiz bunuda grafiğe dökebilirmiyiz...ne dersinizBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Abd'de ism hizmet sektoru verileri aciklanacak
abd'de tsi 17:00'da haziran ayi ism (arz yonetileri enstitusu) hizmet sektoru
(imalat disi) pmi (satin alma yoneticileri) endeksi aciklanacak. Buna gore
bir onceki ay 55.4 degerini alan endeksin haziran ayinda 54.9 seviyesine yukselmesi
bekleniyor.
-matriks-
Yorum

Yorum