Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

ıyı dıleklerde bulunan tüm arkadaslara tesekkur ederım.borsa ve grafık ızlemek bagımlılık halıne gelmış fakat bu fırsatım artık yok gunun bellı saatlerı takıp edıyorum ve murat abının ögrettıgı stratejı kaybetmeme stratejısı oldugu için flat beklemek ve trend donuş zamanlarını bulabılmek için beklıyorum.umarım bu dönuşlerı hep bırlıkte yakalayabılırız....

ayrıca sevgılı efe nın renklı grafıgıne hasta olmak uzereyım.3 te 3 yaptı.
    başarıların artarak devam etmesını dılerım.....

ilk 8 kurum para girişi:43,6 mılyon tl....

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

arkadaslar gösterge yüzümü kara cıkarmaz ise bırkac gune bır duzeltme hareketın başlaması muhtemel.bunun için yarın aksamkı durumuna bakmak gerekir.benım için pıyasada yapacagım işlem long olsam 30 dk lık grafık sat verdıgınde longları vererek flat kalmak olacaktı.zaten flat oldugumdan ekran basında olurda yakalayabılır ısem 60 dk lık grafık sat verdıgınde short olmak olacaktır.sat verdıgı barın tepe noktasının 50 puan yukarısıda stoploss noktam olacaktır....

burayı okuyan arkadaslar için sevgılı efe ve ben yolun cok daha basındayız.burada paylaşım yapmak hele bır öngöru yazmak ınanın cok zor.ve kımseyı yanıltmak ıstemeyız sonuçta yazdıklarımız kendı yapacagımız işlemlerdır.

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        tüm gerçek dostlarım,arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinize selam ve sevgiler
        Öncelikle hoşgeldin abim .. güzel sözlerin destek verdiğin için teşekkür ederim abim..Strateji sahibi olmanın önemini senden öğrendik..aradada olsa yapacağın paylaşımlar bize ışık olacaktır.Sevgi ve saygıyla..
        Ps:5 dakikalıklar konusund mesaj alınmıştır

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn. Karınca06, EFE_09,
        Açtığınız Dost Meclisi hayırlı, uğurlu olsun.
        Konuğunuz çok, paylaşımınız bol, meşkiniz şen olsun.
        Teşekkür ederiz üstad..başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim
        narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bu "hareketli stoplos" kavramını biraz açabilir misiniz?
        Bu kavram daha biz ky nerede satacağız nerede alacağız diye boş boş bakarken Murat abim tarafından paylaşıldı ve öğretildi ..Murat abimin eski mesajlarına gözatarsanız ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.Özetle (benim için) Tabiki endeksle(xu100) korele hisseler için mal taşıma noktasını/stoploss ifade eder..
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• kahin
          Katılımcı
          • 26 Eylül 2009
          • 42

sn. karınca ben şortu kapattım.sen şimdi düşebilir diyosun yawdüşerse kafayı yerim valla.Altın şortlarla devam.herkese tavsiye ederim valla.adrenalin de yok öyle altın kontratlarda.Mis gibi altın cıkış düşüşü öyle endeks gibi de değil.günboyu ekrana kilitli de kalmak zorunda değilsin.Mismiş valla keşfedememişiz şimdiye kadar.zaten düşüş de kabak gibi belliydi risksiz.altının her yükselişi ilave şorttur benim için.Endekse gelince cok inanıyordum 65.000 son nokta olduguna ama bu inancım gösterdiği şu 2-3 haftalık performansla tamamen yıkıldı.Şimdi tam tersine bu güçle daha bir 10.000 puan daha gideceğini düşünüyorum.Arada top dönderildiğine de inanmıyorum ciddi para girişleriyle destekli bence.heleki bugünkü yükseliş o şortları katledecek 2. cıkışın ilk aşaması idi yarın gaplı yukarı acar diye düşünüyorum.Altında gaplı aşagı tabi dolar desen sürün baba sürün gezele eşşeğim gezele.Kısaca kısa vadeli strateji vob endeks long altın şort kazanır derim.Endeksin bana göre olmadığı için vob da sadece altın kontratlarına takılırım

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            tüm gerçek dostlarım,arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinize selam ve sevgiler

piyasa ve imkb de işlemlerimi tamamen farklı ticari bir sebep den dolayı bayağı bir miktar azalttım,ama bu borsa denen adrenalin yuvasının benim içimden çıkması sanırım mezar da olacak...

dostlar beni forumda yazacak olarak görmenizi istemem...
            ama burası yani keyborsa daha önce de söylediğim gibi benim
            en son köyüm...
            çok nadir de olsa fırsat bulunca köyümü bu topikde kardeş ve dostlarımın arasında ziyaret ederim...

SEVGİYLE,SAĞLIKLA ve MUTLULUKLA PAYLAŞMANIZ DİLEĞİ İLE...
            Özlemek, aramak, hasret duymak güzel bir duygu, umarım sevenleriniz, dostlarınız size fazla hasret kalmaz, dostluğunuzu paylaşmak süprizini arada da olsa gidermemize imkan tanırsınız inşallah.

Sevgi ve saygılarımla. Dostça kalın
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn. karınca ben şortu kapattım.sen şimdi düşebilir diyosun yawdüşerse kafayı yerim valla.Altın şortlarla devam.herkese tavsiye ederim valla.adrenalin de yok öyle altın kontratlarda.Mis gibi altın cıkış düşüşü öyle endeks gibi de değil.günboyu ekrana kilitli de kalmak zorunda değilsin.Mismiş valla keşfedememişiz şimdiye kadar.zaten düşüş de kabak gibi belliydi risksiz.altının her yükselişi ilave şorttur benim için.Endekse gelince cok inanıyordum 65.000 son nokta olduguna ama bu inancım gösterdiği şu 2-3 haftalık performansla tamamen yıkıldı.Şimdi tam tersine bu güçle daha bir 10.000 puan daha gideceğini düşünüyorum.Arada top dönderildiğine de inanmıyorum ciddi para girişleriyle destekli bence.heleki bugünkü yükseliş o şortları katledecek 2. cıkışın ilk aşaması idi yarın gaplı yukarı acar diye düşünüyorum.Altında gaplı aşagı tabi dolar desen sürün baba sürün gezele eşşeğim gezele.Kısaca kısa vadeli strateji vob endeks long altın şort kazanır derim.Endeksin bana göre olmadığı için vob da sadece altın kontratlarına takılırım
              sn kahın dusebılır dıye ben demıyorum.guvendıgım manyak bır ındıkatörum var o dıyor tabıkıı onunda yanılma olasılıgı var bakalım ne olacak takıp edıyoruz....

Yorum

• kahin
                Katılımcı
                • 26 Eylül 2009
                • 42

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn kahın dusebılır dıye ben demıyorum.guvendıgım manyak bır ındıkatörum var o dıyor tabıkıı onunda yanılma olasılıgı var bakalım ne olacak takıp edıyoruz....
                altına ne diyosun abi?sence şort makul mü?şubat vadede 15 pozum var 58 den beri tutuyorum.tekrar yükselişe gecmesi olasılığı varmı sence.düşüş trendine girdi diye düşünüyorum ama..

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  altına ne diyosun abi?sence şort makul mü?şubat vadede 15 pozum var 58 den beri tutuyorum.tekrar yükselişe gecmesi olasılığı varmı sence.düşüş trendine girdi diye düşünüyorum ama..
                  sn kahın sadece vob endeks kontratında işlem yapıyorum ve onunda nereye kadar cıkacagını veya dusecegını bılebılecek kapasıtede degılım.sadece yonu bulmaya calışırım yon bulduktan sonra hareketlı stopplossla pozısyonu takıp ederım...artık nereye gıderse bu nedenle sorunuza cevap veremeyecegım....

Yorum

• EFE_09
                    Tecrübeli
                    • 14 Mayıs 2009
                    • 1078

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    .

Yarın için Yeşil Çubuk( yada yukarı yönlü piyasa) sinyali vermiştir..

Dış bandım >>üstte yukarı 64.200\ altta aşağı 63.350 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
                    dostlar çok zevkli ve güzel bir seans oldu benim için akşam üstü stopuda yazdım ve çıkmak zorunda kaldım ama stop seviyesi tabiki gelmemiş

+++++++++++

Dostlar kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

orta bandım 65.350>>><<<<64.650

Dış bandım >>üstte yukarı 65.700\ altta aşağı 64.300 pozsyona aşık olmam hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..

PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
                    Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.

+++++
                    Tahmin göstergem bugün sinyal vermemiştir..
                    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ilk 8 kurum para girişi:43,6 mılyon tl....

Yorum

• EFE_09
                        Tecrübeli
                        • 14 Mayıs 2009
                        • 1078

Arkadaşlar yarın için İMKB100 de takip edeceğim ve patenti Murat abime ait olan hareketli stoploss
                        49.038 dur.
                        Arkadaşlar yarın için İMKB100 de takip edeceğim ve patenti Murat abime ait olan hareketli stoploss
                        49.319 dur.

PS:dostlar bu takamı direk olarak Murat abiden aldım

Yorum

• yemekçi
                          Gurme
                          • 22 Mart 2009
                          • 3314

orta bandım 65.350>>><<<<64.650

Dış bandım >>üstte yukarı 65.700\ altta aşağı 64.300 pozsyona aşık olmam hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..

Tahmin göstergem bugün sinyal vermemiştir..
                          Teşekkürler sn Efe
                          Kapitalizmin zor sınavı
                          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• teo67
                            Yeni üye
                            • 22 Aralık 2009
                            • 1

M.Dğny'ı 1,5 senedir takip eden biriyim. enson ayrıldığı siteden sonra çok izini sürmeme rağmen bulamamış biri olarak bugün şans eseri bu siteyi buldum.Sonra M.dğny ve Borsasihirbazının yazılarını okudum. (çok şey kaçırmışım )Ve sn.efe 09 'un M.Dğny dan el aldığını gördüm. M.Dğny'a slm.
                            Artık katipteyim.
                            Başarılarınızın devamını dilerim

Yorum

• jelly
                              Tecrübeli
                              • 19 Şubat 2009
                              • 0

kiymetli dostlar,
                              yeni yerinizde umarim cok kazancli olup, kazancdanda onemlisi basarinin vazgecilmez hazzina ulasirsiniz.

sahislar hakkinda yoruma gerek yok biri dostum biride dostumun sevdigi bir dost...

sn efe band kirilacakti umarim hatirlamissinizdir asil is bundan sonra size dusuyor. yinede shortcular fazla heveslenmesinler henuz.

tepe bulma isindende lfn vazgecin. yanmayin yok bugun yok yarin diye.
                              tepe gelirse %2-3 alttan short acarsiniz teyitli yoksa madalya veren yok...

herkese mutlu bir 2010 saglik basari huzur kapinizdan eksik olmasin
                              neseniz kirilmasin hayat guzel
                              saglicakla kalin,

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tepe bulma isindende lfn vazgecin. yanmayin yok bugun yok yarin diye.
                                tepe gelirse %2-3 alttan short acarsiniz teyitli yoksa madalya veren yok...
                                Aynen jelly usta dediğin yer kırıldı..ve yine dediğin gibi en tepeden şortlamak veya en dipten longlamak bunları arayan bir günkaybetmeye mahkum olacaktır ..
                                S&p-- djı yorumlarınızı mutlaka bekleriz..
                                Uzaklara selamlar..

64,225 leri ekran başında kalamaycağımdan 65.775 kapadım flat ABV..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information