Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dostalr herkese iyi akşamlar dilerim:yeni haftaya ve hatta 10 gün kala yeni yıla inşallah yeni bir sinerjiyi hep birlikte yaratacağız.Topiğin adı dost meclisi Murat abinin yerinin doldurulması mümkün değil ancak tarz ve üslüp olarak Murat abimizin karda bırakmış olduğu izlere basmaya çalışacağız copy-paste haberler dışında söyleyecek sözü olan her dostu dost meclisinde görmek bizim için büyük mutluluk olacaktır.
..Ben kendi adıma Para giriş çıkış grafiğini.vobda kendimce tespit ettiğim işlem aralıklarını.ve formülü ve tekniği Murat abime ait olan hareketli stoploss rakamlarını eklemeye çalışacağım(bunun için biraz süre istiyorum tesipi ettiğim rakamları murat abiyle paylaşacağım isabetli olursa paylaşacağım)
sevgili kardeşlerim... sizin gösterdiğiniz gayret...kararlılık...iyiniyet...ve elde ettiğiniz ilerleme...benim açımdan her türlü takdire layıktır.... bu topictede başarılı olacağınızdan zerrece şüphem yoktur... elimden geldiğince bende dost meclisinize katkı yapmaya gayret edeceğim..
topiğinize ilk 5 Yıldız da benden olsun...
sevgilerimle.... cüneyt ( BORSASİHİRBAZI)
Abi bu topiği açmakta bizi asıl ümitlendiren senin katkılarınında olması sevincidir
Dostlar kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım 64.050>>><<<<63.600
Dış bandım >>üstte yukarı 64.200\ altta aşağı 63.350 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Dostlar formulu bana ait olan bir göstergenin grafiğini eklemek istiyorum.bundan sonra grafk eklemeyeceğim sinyal olduğu takdirde bunu yazacağım
konu ile ilgili ilk mesajım..ve yüzeysel karşılaştırmalarhttp://forum.keyborsa.com/209554-post288.html
Ancak önce uyarılar.
Gösterge Tutar tutmaz sonuçta bir dizi formül..Tahmin göstergesidir ve bu göstergeye göre işlem YAPILAMAZ/YAPILMAMALIDIR..
Tabiki başarısız tahminleri vardır bunun üzerine devamlı kafa patlatıyorum.Her tahmin göstergesi gibi kesinlikle asli değil tali olarak yatırım şeklini etkilemelidir . Bu sebeple benim için talidir diğer etkenler ile desteklenmesi gerekir...
..sonuç itibariyle bir tane gösterge ile pozisyon almka tam bir saçmalıktır.
Yarın için Yeşil Çubuk( yada yukarı yönlü piyasa) sinyali vermiştir..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Dostlar bugüne kadar para giriş-çıkış grafiğimizde ufak bir hata olmuş.Murat abimle yaklaşık bir saat kadar konuştuk..İmkb-tüm değil ..imkb-100 para-giriş çıkışının takip edilmesi gerektiğini söyledi ve kendisinden para-giriş çıkış rakamlarını aldım grafiği buna göre revize ettim..
tüm gerçek dostlarım,arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinize selam ve sevgiler
piyasa ve imkb de işlemlerimi tamamen farklı ticari bir sebep den dolayı bayağı bir miktar azalttım,ama bu borsa denen adrenalin yuvasının benim içimden çıkması sanırım mezar da olacak...
her neyse sevgili efe09 ve sevgili karınca nın tamamen kendi çabaları ile çok daha ileri gidip
akılcı yaklaşımlar ile izleyen herkese çok katkı sağlayacaklarından eminim...
siz bakmayın onların benim katkılarımdan bahsetmelerine bir zaman sonra ortaya çıkacak çalışma sonuçlarında
benim onlara kattıklarım çok küçük zerrecikler olarak kalacak...
sevgili efe
dün gece konuştuğumuz 5 lik ile ilgili çalışma yöntemi sanal da olsa 3 üncü defadır vob da hatalı sonuç doğurduğu için bence takipden çıkmalı..
en net ve başarılı sonuç bence hareketli stoploss u takip ederek
vob da %100 ü uygulayarak işlem yapmak daha sağlıklı sonuçlanıyor.
bazı durumlarda geç olabiliyor belki ama
amaç KAYBETMEME STRATEJİSİ temelinde ise ,bence önemli değil...
geç olsun min. risk ile olsun ve kazançlı sonlansın....
dostlar beni forumda yazacak olarak görmenizi istemem...
ama burası yani keyborsa daha önce de söylediğim gibi benim
en son köyüm...
çok nadir de olsa fırsat bulunca köyümü bu topikde kardeş ve dostlarımın arasında ziyaret ederim...
SEVGİYLE,SAĞLIKLA ve MUTLULUKLA PAYLAŞMANIZ DİLEĞİ İLE...
Konuğunuz çok, paylaşımınız bol, meşkiniz şen olsun.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
tüm gerçek dostlarım,arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinize selam ve sevgiler
piyasa ve imkb de işlemlerimi tamamen farklı ticari bir sebep den dolayı bayağı bir miktar azalttım,ama bu borsa denen adrenalin yuvasının benim içimden çıkması sanırım mezar da olacak...
her neyse sevgili efe09 ve sevgili karınca nın tamamen kendi çabaları ile çok daha ileri gidip
akılcı yaklaşımlar ile izleyen herkese çok katkı sağlayacaklarından eminim...
siz bakmayın onların benim katkılarımdan bahsetmelerine bir zaman sonra ortaya çıkacak çalışma sonuçlarında
benim onlara kattıklarım çok küçük zerrecikler olarak kalacak...
sevgili efe
dün gece konuştuğumuz 5 lik ile ilgili çalışma yöntemi sanal da olsa 3 üncü defadır vob da hatalı sonuç doğurduğu için bence takipden çıkmalı..
en net ve başarılı sonuç bence hareketli stoploss u takip ederek
vob da %100 ü uygulayarak işlem yapmak daha sağlıklı sonuçlanıyor.
bazı durumlarda geç olabiliyor belki ama
amaç KAYBETMEME STRATEJİSİ temelinde ise ,bence önemli değil...
geç olsun min. risk ile olsun ve kazançlı sonlansın....
dostlar beni forumda yazacak olarak görmenizi istemem...
ama burası yani keyborsa daha önce de söylediğim gibi benim
en son köyüm...
çok nadir de olsa fırsat bulunca köyümü bu topikde kardeş ve dostlarımın arasında ziyaret ederim...
SEVGİYLE,SAĞLIKLA ve MUTLULUKLA PAYLAŞMANIZ DİLEĞİ İLE...
tam bir süpriz oldu. umarım herşey gönlünüzce, herşey dilediğiniz gibi oluyordur.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
bu "hareketli stoplos" kavramını biraz açabilir misiniz?
endeksin durumuna göre yeniden değerlendirilen bir yönü mü var? günlük mü belirleniyor yoksa örneğin seanslık da düşünülebilir mi!
rakam belirlenirken öncelikli olarak hangi değerler dikkate alınıyor.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum