para çıkışı-9
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
destek kuvvetler başverdi barlar yukarı yukarı zorluyor ..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlttan gelen destek kuvvetler saat 13.30 civarı yatay giden 72-650>72.350 arası Vob barları ile buluşacak ya onlara destek olacak yukarı itecek..yada barlar destek kuvvetlerini delecek o zaman şortlarım..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
satanlar yerli alanlar yabancı görüntüsü var.durum karışık..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Vadeli 30 luk Ters

hareket mavi daireler içindeki gibi bir aşağı bir yukarı şekilde bir iki hareket ten sonra yatay sarıları ulaşmayı deneyebilir.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
12:00 - Euro Bölgesi nisan ayı güven endeksleri
15:30 - ABD mart ayı Chicago FED ulusal aktivite endeksi
15:30 - ABD haftalık işsizlik sigortası başvuruları
bu verilere dikkat!!!ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Değerli dostlar
Görünen oki
Yarın akşama kadar bizden
düşüş beklememek lazım
Evet belki fazla yukarıda gitmeyeceker
onun için para lazım
Ama aşağıyada gitmeye niyetleri yok
2 gün mola vermek lazımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
tam tahmin ettiğim gibi gelişiyor herşey..caktırmadan poz alma diye buna denir valla.adamlar hazirana güzel taşınıyorlar..şort devam İki gün aşagı süreceklerine inancım tam hacim zayıf şuan yükselemiyorlar çünkü mümkün mertebe aşagıdan uzun acmak gayretindeler..yine de cuma ya kadar 2-3000 puan düşmeleri lazım.makro ekonomi güzel ortam düzeliyor önümüzdeki 4-5 ay içinde en azından hiçbir sıkıntı yok..her güzel düzeltme long fırsatıdır benim acımdan.cuma da ilkini yaşayacağımızı düşünüyorum pazartesiye sarkabilir bir kısmı..ya bugün ya yarın feci bi aşagı cakma olacak buna inancım tam..ve ben şortlarımla sadece olmasını bekliyorum..kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yaptı bu adamlar bugün böyle şimdi
böyle güzel poz taşınır valla
hadi bilin bakayım yukarı mı sürecem aşagı mı sürecem vaziyetlerine geldik sonunda
kısalarımı taşımaya devam ediyorumm/edeceğim taki vade sonuna kadar ..bu adamlar bu piyasayı daha da yukarı süreceklerse ki sürecekler.İlerki vadede ana pozun long değil şort olmasını isteyeceklerdir.Benim yukarı inancım tam en ufak bir sarsılma yok ama şu kalan son 2 gün için değil
izleyelim görelim yarınki tahminim yatay veya gaplı yukarı acılış öglene kadar ne güzel gdiyoruz tribi sonra gümm taki cuma kapanışa kadar..yukarı devam edecek piyasa 70.000-70500 aralığında uzlaşacaktır..bunu yapan beni hazirana longcu sokar catır catır..SL'siz şort son iki gün için
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun benım için önemlı yerler 72700 ve 73100 rakamları.....
üstüne atabılır ve gerı dönerse aynı yer stoploss
ıkıncı rakama geldık......
Yorum
-
Dikkatle izliyorum...........karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıkıncı rakama geldık......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Değerli dostlar
Kabul etmem lazım
Bugün olaylar tahmınım gibi gelişmedi
Bu hareketi sabah beklemekteydim
öğlen arası bu hareketin olması
Spota para sokmaya gerek kalmamış oldu
Bakalım spotuda yukarı çekecekermi...?Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
başımıza ne geldiyse öğlen arası geldi zaten bugüne kadar..bence ya spot öğle arası açık olsun ya vob kapansın..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğlen arası bu hareketin olması
Spota para sokmaya gerek kalmamış oldu
Bakalım spotuda yukarı çekecekermi...?
72.800 altına sarkışla şort denemesi yapacağım..ama görüntü sündüre sündüre yukarı görünüyorBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar şu an itibariyle destek kuvvetler fiyatlar ile buluştu eğer yukarı ittirmezse aşağı basarkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73100 kirilmayinca piyasa bozuluyor gibi...Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum