Karınca dostum birde garan ( lokomotif hisse) için aynı grafik alabilir miyim? Ben sadece ikisine bakıp karar verdiğim için :-)
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarınca dostum birde garan ( lokomotif hisse) için aynı grafik alabilir miyim? Ben sadece ikisine bakıp karar verdiğim için :-)
Yorum
-
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
bende en geç 6 mayısa kadar, yukarı bir hareket daha yapma ihtimali var diyorum. Ama ondan sonra karar anı olur diyorum. Ama benim pozisyonum belli nakitte bekle. Belirginleşince al. en geç 6 mayısta ya en üst seviye geçilecek ya da aşağı dönülecek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...
26.04 de kendi ortalamasını aşağı kesmiş bağıra bağıra kırmızı günler demiş ama düzenli takip edemedik maalesef..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
ne yaptı bu adamlar bugün böyle şimdi
böyle güzel poz taşınır valla
hadi bilin bakayım yukarı mı sürecem aşagı mı sürecem vaziyetlerine geldik sonunda
kısalarımı taşımaya devam ediyorumm/edeceğim taki vade sonuna kadar ..bu adamlar bu piyasayı daha da yukarı süreceklerse ki sürecekler.İlerki vadede ana pozun long değil şort olmasını isteyeceklerdir.Benim yukarı inancım tam en ufak bir sarsılma yok ama şu kalan son 2 gün için değil
izleyelim görelim yarınki tahminim yatay veya gaplı yukarı acılış öglene kadar ne güzel gdiyoruz tribi sonra gümm taki cuma kapanışa kadar..yukarı devam edecek piyasa 70.000-70500 aralığında uzlaşacaktır..bunu yapan beni hazirana longcu sokar catır catır..SL'siz şort son iki gün için
Yorum
-
sevgili hpy acılışta bile verdiğin rakama değerek veya yakınsayarak dumura ugratabilir ama gün sonu özüne dönecektir.gün sonu cubugu son sözü söyleyecektir.tam bugünküne ters hareket bekliyorum önce yukarı sonra aşagı cuma ise bariz bir kırmızı cıbık..
Yorum
-
Değerli dostlar
Dün herkesin düşüş beklediği bir gündü
Ama belli yerden döndüler
Bugün de genel yukarı bekliyor
Sanırım belli bir yerden aşağıya dönerler
Temel olarak piyasa daha yukarıları hedeflese idi
Buna ygun zamanlar vardı
Bu hedeflenmed
veya buna para ayırılmadı
Ve bu süreçte devamli para çıkışı oldu