Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu arada başka bir forumdada gördüm spotta canavar gibi bir bayrak flama formasyonumuz var hedefide 78.500 ler gibidaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an için vobta en ufak bir dönüş emaresi yok
belki en çok 72500 e kadar gevşer (iyi alım fırsatı olur bence)
şu an burada debelenmemizin nedeni 58800 direnci... malum endeks zirvesi hemen kolayca geçilemiyor...
58800 geçildiğinde sırasıyla 59500-61300-62500 endeks dirençleri...
takribi olarak vobdaki 78500 - 79500 arası bir yerde hedefim olarak önümde duruyor buraya geldiğimde uzun süredir elimde tuttuğum longları bozabilirim sanırım...
algı ve psikoloji şu an shorta teşvik ediyor borsa zirvelerde garanti zirvede herşey şişmiş gibi görünsede bence bunlar daha başlangıç...
herkese hayırlı kazançlar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Hedeflere geldik gibiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
Flat durumdayım
Sanırım bugün bir şort denemesi yapacağım
Şimdi diyeceksinizki
kafana saksimi düştü
biraz oyle galıba
long fırsatı kaçtı
dü biraz niyyetlendim
72.600 lere gelir diye gelmedi
Spotta 59.300
vob ta 64.500-800
bunlar yuarı geçilmezse
bende sanırım kisa yapacğım
Ama çok acele decek değilim
Ama şorta henüz cesaretim yokKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Herkese iyi günler Karınca dostum online değilgelince okur artık..
74,075 den bizde binebildik trene eğer giderse ne ala..
11.00-12,00 barı için 74,225 dikkatli olunması gereken nokta
74,000 mutlak stop ..takibimde olna rakamlar
..bu rakamları bugün için her saat eklemeye çalışırımBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
teşekkürler sn culex..culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar arkadaşlar
yarın için takip edeceğim bantlar
orta bant : 73.675-73.300
dış bant : 73.875-73.100Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yeni bar yeni rakamlar taze taze..12-13 barıEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi günler Karınca dostum online değilgelince okur artık..
..bu rakamları bugün için her saat eklemeye çalışırım
long
74,450 dikkatli olunması gerek..74,225 stop
şort olsa idim 74,700-74,950 rakamlarında tedirgin olurdumBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Habu ben oluyorumEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort olsa idim 74,700-74,950 rakamlarında tedirgin olurdum
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
sayın efe sabah açılış sonrası vob 74.000 civarı iken 73.875 e limitli emir koyup ekran başından ayrıldım.73925 e kadar gerilemiş 2 kademeyle long olamamışız.kısmet değilmiş ne yapalım.size bol kazançlarEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sn culex...
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi günler Karınca dostum online değilgelince okur artık..
..bu rakamları bugün için her saat eklemeye çalışırım
efe kardes tesekkurler,,
guzellık uykusu daha ıyıymış gıbıme geldı ve vurdum kafayı yattım....
74350 uzerınde kapayabılırsek yenı bır cıkış trendıne gırmış olabılırız....
Yorum
-
estağfurullah ne haddimeyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHabu ben oluyorum
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum