Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Öncelikle teşekkürler Sn yemekçi..dostlar grafikte önceden çizmiş olduğumuz direnç kalemle çizilmiş gibi şaşırtıcı bir şekilde çalışıyor..Yükselen tepe görünümünü korumaktadır.. Toplam para girişi>>1.614.637
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Evet biraz ekran kırlılığı oldu ama
sanırım doğrusu bu
sevgılı yemekçi bu vesıle ile herkes rakamın nereden eklenecegını görmüş oldu belkı ızleyıcı koltugundakı dostlarımız bızım olmadıgımız gunlerde rakamı vererek sevgılı efe arkadasımıza grafık için yardımcı olurlar.boylelıkle belkıde ellerının altında klavye oldugunun farkına varır 1-2 satır yazarlar boylelıkle bızımde yanlışlarımız olabılecegını göruruz...
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
.
Bugünün en düşüğü 68.975 100 puan ile bilememişiz ancak orta bandın dışarı kırılmaması yarın için çokda kötümser bir gün olmayacağı mesajı verdi bana ..
+++++++++++++++
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...69,400>>><<<<68.600
Dış bandım >>üstte yukarı 69.725 altta aşağı 68.300 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
PS:Yatırım tavsiyesi içermez..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
yarın ve pazartesı gunu long tarafının hareketlerı önemlı olacak dowun şu ankı halıyle bır aksılık olmazsa yukarı yönlü bir acılış olacak bu durumda iş-efg-merrıl yenı longmu acacak yoksa eldekı longları erıterek duzeltme için short pozısyona gecme hazırlıgımı yapacak..gun sonu yenı longlar acılmış ise yolumuz uzun gıbı gelıyor yok yenı pozısyon acmayıp eldekı longları azaltırlar ise düzeltme yaklaşıyor demektır....
bakalım falımız tutacakmı hoş çingenlik yok amaaa..
Piyasa beklentim
Bu Gece dow'u - bekliyorum hala
(Biraz pozisyonel olarak)
Fakat bizim pıyasa olumlu duruyor
hafta sonu gelebilecek olan
mühtemel İMF haberi ile bir yukarı atak
daha olabilir
Bizim endeks için önümüzdeki hafta
57.777 (gizemli olsun diye 7 li yazdım)
rakamını beklemekteyim.
Grafikte böyle bişi çıkıyor
(Biraz da Dostlar dan kopya var)
yarın ve pazartesı gunu long tarafının hareketlerı önemlı olacak dowun şu ankı halıyle bır aksılık olmazsa yukarı yönlü bir acılış olacak bu durumda iş-efg-merrıl yenı longmu acacak yoksa eldekı longları erıterek duzeltme için short pozısyona gecme hazırlıgımı yapacak..gun sonu yenı longlar acılmış ise yolumuz uzun gıbı gelıyor yok yenı pozısyon acmayıp eldekı longları azaltırlar ise düzeltme yaklaşıyor demektır....
bakalım falımız tutacakmı hoş çingenlik yok amaaa..
Hocam yorumlarınızı titizlik ile izliyorum dilinize ve elinize sağlık......
Piyasa beklentim
Bu Gece dow'u - bekliyorum hala
(Biraz pozisyonel olarak)
Fakat bizim pıyasa olumlu duruyor
hafta sonu gelebilecek olan
mühtemel İMF haberi ile bir yukarı atak
daha olabilir
Akşam dow bana uymadı, benim dediğimden çıkmazdı
niye oyle etti bilmiyorum.....
fakat sabah bizim pıyasa
bana ikramda bulundu
bende kısaları kapadım
ve 58.575 den long poz açtım
gün içi işlemlerim olur
şimdilik düşüncem
hafta sonunada long girmek
Akşam dow bana uymadı, benim dediğimden çıkmazdı
niye oyle etti bilmiyorum.....
fakat sabah bizim pıyasa
bana ikramda bulundu
bende kısaları kapadım
ve 58.575 den long poz açtım
gün içi işlemlerim olur
şimdilik düşüncem
hafta sonunada long girmek
tebrıkler sn yemekçi
kazancınız bol olsun.hedef bence 71000 uzerı görunuyor bakalım tutacakmı....
Yorum