Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın efe bant rakamlarınıza bakmadan güne başlamıyordum ama artık yazmıyorsunuz lütfen bizi mahrum bırakmayın
Takip edilmediğini düşünerek kirlilik yaratmamk adına yazmıyordum
..
bugün için
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım70,250>>><<<<69.200
Dış bandım >>üstte yukarı 70.750 altta aşağı 68.650 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
görüldüğü üzere 3 aralıktan bu yana ılk kez negatıf bolgeye inmiştir ve pıyasanın rallı havası bozulmuştur.göstergenın asagı inişi feyk değilse ve tekrar yukarıya cıkmaz ise endekste cıkışlar olsa bıle düşmeye mahkumdur.
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım68,825>>><<<<67.600
Dış bandım >>üstte yukarı 69.400 altta aşağı 67.000 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
67900 önemli yer kırılması halinde 65800 hedef....
kırılması gereken ve 200 puan altına %25 short yazdıgımız çizgi şimdilik çalıştı....bır daha buralara gelırse kuvvetle muhtemel buralar asagı dogru gecılecektır....
Yorum