Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
teşekkürler abilerim.hepinizi gerek forumdan gerekse kahvaltı programından şahsen tanıma fırsatım oldu.büyüklerim olarak sözünüzü dinleyeceğimden emin olabilirsiniz.syn karıncayı catedral le ters düşmlerinden beridir tanırım.ama nihayatinde yukarı piyasa ömgörüsünde o haklı çıkmıstı yemekçi abi bence sende vobu bırak gel spota bak bizim toptanı çok beğeniyom ben
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
yemekçi abi bence sende vobu bırak gel spota bak bizim toptanı çok beğeniyom ben
Vob'u şimdilik biraktık
işlem yapmıyorum
spotta olacağım
ama buralardan takılmam
ben spotta işlem yapaken 6 aydan önce hisse satmazdım
bir hisseyi almadan önce
gerçek ortak olacak kadar inceler oyle alırdım
yine niyetim o
ama EURO bölgesi sos verirken
ABD de bukadar parasal genişlemeye rağmen
reel piyasalar düzelemezken
orta vadeli hisse alınmaz
kisa vadeli olabilir
o nedenle ben şmdilik yokum
kim bilir ilerde belki kendi şirketimizle borsada oluruz
veya fırtınalarda kayblup gideriz
Allah bilir ancak geleceği
nasıp
ondan ötesi yok
fikretr abiyi, bi ara aşağıdaki listede gördüm iki kelam etmeden kayboldu bu gün yoğun heral de
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Öğle arasında sert veriş bekliyorum...
Böyle kötü haberlere bazen sonrasında tepki verebiliyorlar...Sonra akşam haberlerde borsa enflasyon verileriyle %2-3 düştü derler... Neden sabah düşmedi diye soran olmaz tabii.
Tamamen psikolojik bir saptama olup altını Fikret abinin doldurmasını bekliyorum
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Bugün biraz duygusal takıldık
Bu arada seçime kadar ciddi bir düşüş beklemiyorum
sağolasın abi yazdıklarınızdan kendi adıma ders çıkarmaya çalışmalıyım ki keşke dememk için...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum