kaça kadar ineceğiz bakalım.Görüntü bozuldu.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Onun gapı biraz aşağılardaSe_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sabah ki gap ın kapanmasını mı bekliyorsunuz ?
73lerde...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Her ihtimalin olası olduğu bir gün ...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaça kadar ineceğiz bakalım.Görüntü bozuldu.
Yavvv hergün mü kritik olur...Arkana yaslanıp yatırım yapabileceğin 1 gün yok şu borsada.
Sanırım dow açılışına kadar bu bölgenin altına artık vermezler.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Tüm dostlara selam olsun.
Gününüz bereketli,tahmin ve öngörüleriniz isabetli olsun...
Sevgiler...Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
ula nakit adamın hali bir başka oluyor beeLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon çıkış ne tarftandı..Ben yanlış geldim galiba....

Yorum
-
a.s özdoğan bey
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hoşgeldiniz sn.özdoğanözdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTüm dostlara selam olsun.
Gününüz bereketli,tahmin ve öngörüleriniz isabetli olsun...
Sevgiler...
Yorum
-
BURAK GERÇEK
5 günlük HO seviyelerine de denk gelen bu bölgede bir kez daha piyasada alımların gelmesi durumunda IMKB’de 65bin Vob tarafında ise 80’e doğru kısa vadeli yükselişleri izleyebiliriz. Fakat bugün 76,500 altında yapılacak bir kapanış piyasada uzunların 2. Kez SL olacağından dolayı daha sert düşüşleri kademeli olarak izlemek durumunda kalabiliriz. Dolayısıyla yatırımcıların her iki piyasadaki bu seviyeleri pivot bölge olarak kabul edip altına geçmesi veya üstünde kapanış yapmasına durumuna göre pozisyonlarında değişiklik yapmasını önermekteyiz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula nakit adamın hali bir başka oluyor bee
Ula ula niyazi yiyecemisun beni...pere pere peeeeeeerrrrrr ree
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
Tam tersi hala longluyor insanlar bence. Ben diğer taraftan o havayı aldım.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık istisnasız,kayıtsız koşulsuz herkes shorta dönmüş durumda. yükselişe inanan kalmadı tüm forumlarda anladığım kadarı ile. sonumuz hayır olsun.
Ben hala long inanıyorum da bu pala denilen zatı muhteremden korkar oldum.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum