veriye günün zirvelerinde giriyor, oh oh deyin palaya.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
onlardan bitaneside benim değilmi gönlüm zengin benim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Veriden sonra şelale var diyon yani :040::040:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriye günün zirvelerinde giriyor, oh oh deyin palaya.
Yorum
-
*abd'de 1.Çeyrekte tarim diŞi verİmlİlİk 1.8% (beklentİ 1.7%, Öncekİ 1.6%)
*abd'de İŞsİzlİk baŞvuru hakkini sÜrdÜrenler -1.000 İle 3,711,000
*abd'de İŞsİzlİk baŞvurulari revİzesİ 428.000 (Öncekİ 424.000)
*abd'de haftalik chİcago fed fİnansal koŞullar endeksİ -0.54 (Öncekİ -0.60)
*abd'de İŞsİzlİk baŞvurulari -6.000 İle 422.000 (beklentİ -4.000)Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
MC mi? Millioners Clupbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
onlardan bitaneside benim değilmi gönlüm zengin benim

ne haber dostum? işler nasıl?
Yorum
-
Fikret abiyi de ikna etse şu pala o zaman yallah tazzik....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse veriyi atlattık şimdilik
tek engel fikret abi 
Dolar 1.65 olsa korkmam ama Fikret abi birşey derse temkinli yaklaşırım...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
çok şükür iyiyim abi.aldım bi arabacık geziyorum.bakmıyorum pek borsaya.ama seni izlemeye devam ediyorum.biliyorsun şimdilik gönlüm zengin ama bi sonraki krizde heryanım zengin olacak:081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMC mi? Millioners Clup

ne haber dostum? işler nasıl?Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
düne benziyor ortalama rakamlar.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVeriden sonra şelale var diyon yani :040::040:
60M 89'luk ortalama civarı hareket dün ve bugün birbirine çok benziyor.
77.9** bile olabilir ama sonra yine tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer belli. bence tabii ki.
Yorum
-
yahu yine de siz bana bakmayın.;)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abiyi de ikna etse şu pala o zaman yallah tazzik....
Dolar 1.65 olsa korkmam ama Fikret abi birşey derse temkinli yaklaşırım...
ben ortamın adamıyım, pala beni ikna ederse dediğin gibi YALLAH TAZYİK deriz
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür iyiyim abi.aldım bi arabacık geziyorum.bakmıyorum pek borsaya.ama seni izlemeye devam ediyorum.biliyorsun şimdilik gönlüm zengin ama bi sonraki krizde heryanım zengin olacak:081:
Yorum
-
short açanlar kapatıyor ya da long açanlar kapatıyor. nasıl açıklayıcı oldu mu?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar vob'da iki gündür ciddi pozlar kapanıyor. bu ne demek olabilir ?
Yorum
-
Günün sonunda dabi dabi bağırıyor olabiliriz deeeee olmayabiliriz de..işte bütün mesele buVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdabi dabi diyesim var ama engel var işte.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum