herkesi malda yakaladığı kesin.kimi görsem yakalanmış.kol kesebilen kesti kesemeyen kaldı.ama ne yazikki büyük çoğunluğu avladı pala
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s özdoğan bey
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık istisnasız,kayıtsız koşulsuz herkes shorta dönmüş durumda. yükselişe inanan kalmadı tüm forumlarda anladığım kadarı ile. sonumuz hayır olsun.
Madem dost meclisindeyiz,
içimden geçeni teknik bilgiler ışığında nakledeyim,
ben bugün kapanışın açılış değerlerinden daha yukarıda olacağını düşünüyorum.
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
valla ben herkes shortluyor izlenimini aldım. anlaşılan bu konuda bile pala bizim kafayı karıştırmışporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTam tersi hala longluyor insanlar bence. Ben diğer taraftan o havayı aldım.
Ben hala long inanıyorum da bu pala denilen zatı muhteremden korkar oldum.

Ama yok yaaa . İnsanların %80'i shortluyor.
Yorum
-
Gün sonu böyle olursa peşinizi bırakmayız ama haberiniz olsunözdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem dost meclisindeyiz,
içimden geçeni teknik bilgiler ışığında nakledeyim,
ben bugün kapanışın açılış değerlerinden daha yukarıda olacağını düşünüyorum.

Yorum
-
Senin gap tam kaçtaydı abi? Gidip oraya long emir gireyim de bunlar pinokyo filan yaparlarsa tühhh kaçırdık demiyeyim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraferin pala, devam devam...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün sonu böyle olursa peşinizi bırakmayız ama haberiniz olsun

Maksat paylaşım olsun,tahminim tutarsa kendimi geliştirmiş kabul edeceğim.
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
abilerim, benim için gün bitmiştir,
dün hiç piyasayı izleyememiştim ve sabah fikret abimin yazdıkları neticesinde ve sayın culex in verdiği rakamlar ile 76,9XX'den KISA yazılmıştım
hepsini de 76,4XX lerden kapadım ve tekrar poz açmadım, bugünlük yeter sanırım işilerimde var,
Sagol fikret abimmmm....
İyi günler dilerim.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
En güzelini sen yapıyorsun vallaaa...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabilerim, benim için gün bitmiştir,
dün hiç piyasayı izleyememiştim ve sabah fikret abimin yazdıkları neticesinde ve sayın culex in verdiği rakamlar ile 76,9XX'den KISA yazılmıştım
hepsini de 76,4XX lerden kapadım ve tekrar poz açmadım, bugünlük yeter sanırım işilerimde var,
Sagol fikret abimmmm....
İyi günler dilerim.....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
İyi Günler dilerim
SON NOT: uygun yerlerden çok kısa stop lu LONG düşünüyorum !!!!!!... (bence Short kovalayacağınıza LONG kovalamanızı tavsiye EDERİM .......) ;) Amaaaa , ekran başına geçme fırsatım olursa
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN :081:
Long
Long Long
Long Long Long
Long Long Long Long
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Yahudi teknigi uyguluyorum desem ;)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn güzelini sen yapıyorsun vallaaa...
Az olsun öz olsun ama benim olsun!!!
Mümkün olduğu kadarı ile kaybetme me üzerine plan yapıyorum, vole vurmaya yada hamudu ile kazanmaya niyetim yok , olursada neden olmasın tabi ki ama azar azar ve sakin sakin
Mutlu olun,
Mutlu kalın...............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
valla sen ne yaparsan pek yanıldığını görmedim. Senden öğreneceğimiz çok şey var.Helal olsun sana kardeşim.:081::081:mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahudi teknigi uyguluyorum desem ;)
Az olsun öz olsun ama benim olsun!!!
Mümkün olduğu kadarı ile kaybetme me üzerine plan yapıyorum, vole vurmaya yada hamudu ile kazanmaya niyetim yok , olursada neden olmasın tabi ki ama azar azar ve sakin sakin
Mutlu olun,
Mutlu kalın...............
Yorum
-
Kandİlİnİz kutmu olsun
Estafurullah abim, sizler benim abim olmanıızn ötesinde ustamsınız ne ögrendiysem sizlerden ögrendim!!!... ben bazen sezgilerim ile hareket ediyorum pek teknik kullanmadığım oluyor yani, kullansam da sizler kadar iyi analiz yetenegim ve kabiliyetim yoktur...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla sen ne yaparsan pek yanıldığını görmedim. Senden öğreneceğimiz çok şey var.Helal olsun sana kardeşim.:081::081:
tek düşüncem kaybetmeden azda olsa kazanmak ..
ayrıca ben piyasa yapıcısının ne yapmak ve bizi nasıl kandırmak için ne dümenler ile nasıl oyunlar oynadığını anlamaya çalışmak la geçiyor zamanın onun oyun tarzına göre plan yapıyorum , tutmadığı çok oluyor ama o zamanda yine sizlerden ögrendiğim sigorta görevi yapan stop larım sayesinde az zararla kurtuluyorum .
kısacası benim dışarı çıkmam lazım
çOCUK HASTA BİRAZ :(
NE ÖGRENDİYSEM SİZLERDEN VE SİZLERİN SAYESİNDE , ELLERİNİZDEN ÖPERİMMMMMMMM ABİLERİMMMMMMM.............................
BY BYYYYYYTırsık VOB'cu...
Yorum
-
s.a yine ben.
pala ısrarla 62.000 altına vermek istemiyor, özellikle de önemli dediğimiz 62.500 üzerinde tutmaya çaba gösteriyor.
belki bizim de bilmediğimiz birşey vardır, short düşünenlere bir oyun oynayabilir.
dünkü en yüksek seviyeleri zorlarsa, bunu shortları stoplatmak için yaptığını düşünürüm.
beklentim yine aşağı ama kısa süreliğine yukarı bir tepki olabilir.
Yorum
Yorum