Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu bandlar adamı parçalar....culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster76300-74750
77075-73975
teşekkürlerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
BURAK GERÇEK Sonuç olarak çok fazlasıyla gri bir tablonun içindeyiz. Piyasa oyuncuları için teknik anlamda geçen hafta SL olduğumuz seviyelerin üzerine çıkılması durumunda yeniden uzun yönlü pozisyonlar açılabilir. IMKB100’de 62,500 üzerinde, Vob tarafında ise 76,500 üzerinde kalıcı olunması durumunda pozitif görünümümüzü koruyacağız. Çünkü günlerdir devam eden düzeltme hareketinin çıkışı beklenenden çok daha hızlı olabilir. SL seviyelerinin üzerine çıkamadığımız her durumda ise piyasada kademeli aşağı yönlü baskının devam etmesi beklenebilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Banada Yer Varmı
Merhabalar, Günaydınporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman Yemekçi'yi de trene alalım da hop hop yukarı yapalım artık...
Ama sanal olarak olmasın bu sefer Yemekçi

Banada yer avrmı acaba?...
bineceğim ama nereden diye düşünüyorum

Uygun yer neresi acaba?
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
gel ama doğru yolu bulma tespitinde bize de yardım cı olacaksın şartımız bumutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar, Günaydın
Banada yer avrmı acaba ?...

Uygun yer neresi acaba?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Sana geçenlerde short açma cezası vermiştim...Eğer uyduysan iyi kazanmış olman lazımdımutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar, Günaydın
Banada yer avrmı acaba?...

Uygun yer neresi acaba?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
İçin gerçegi hiç alım yapmak istemiyorum, nedense elim gitmiyor !!!...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergel ama doğru yolu bulma tespitinde bize de yardım cı olacaksın şartımız bu

Ama fikret abi olunca akan sular duruyor, sanırım uygun yerden biraz long poz açacağım ama yakın stop koyarak !!!!...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Vallahi hiç poz açmadım ilk defa bugün açacağım !!!poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSana geçenlerde short açma cezası vermiştim...Eğer uyduysan iyi kazanmış olman lazımdı
Çok yogundum gece 1 de eve gittiğim gün oldu :(
az öncede dedim ama ; HİÇ POZ AÇASIM YOK, İÇİMDE BİR ÜRKEKLİK VAR, İNANMIYORUM PY'LERE, (yine gel gel yapıyor olmasınlar, 1000-2000 puan için değmez diye düşünüyorum )
Ama her şeye ragmen long olacağım sanırım !!!!...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
olll,,her nereden olursan ollllmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yemege kaçar , daha long olmadım ayrıca
74.xxx lerden olurum inşallah 
afiyet olsun....
Afiyet olsun...
Bu arada amerika ingiltere filan kapalıymış galiba...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
*** ABD ve İngiltere piyasaları bugün tatil nedeniyle kapalı olacak. ABD endeks futureları ise tatile rağmen işlem görecek.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada amerika ingiltere filan kapalıymış galiba...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
inşaallah iki haftalıkbir dinlenmeden sonra başlangıç hayırlı olurmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLONG olmuşum Yemege giderken Yazılmıştım gelmişlerrr...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
iNŞALLAH ....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşaallah iki haftalıkbir dinlenmeden sonra başlangıç hayırlı olur
Ayrıca dinlenemedim bakanlıktan teftişe geldiler :(
HOŞşşşş piyasalar için düşünürsek elimi bile süremedim , ucundan azıcık TV den izledim , oda ne kadar izlenebilirse işte o kadar,
Hakkımızda hayırlısı
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum