Bizimkilere veriden haber geldi heralde
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 67.100 flatdaha durun yaw o kadar fal baktık 15-16 barı için..karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye short gırebılırım......şu andakı göstergeler kapanıştada oluşursa...

..... 67.150 pivot..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 67.100 flatEvet hızlı geldiğimiz içinEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorta banda geldik mi geldik üzerşnde kalıcı olursak ..longlara devam
benden molaKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66.575 den tekrar long
yine kısa stoplu
Sadece kepçe sallamıyoruzyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 67.100 flat
traderliğimizde belli olsun:081:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha durun yaw o kadar fal baktık 15-16 barı için..

..... 67.150 pivot..
yanınıza geliriz sevgili efe
üzmeyin tatlı canınızı
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
abi bu bar kapanışı yukarıda olmayacak sanırım çıbık hala yeşil ama ..sınırdayemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanınıza geliriz sevgili efe
üzmeyin tatlı canınızı
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
açık poz.devamlı azalmakta bu hoç değilŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum