Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
falına batığımda..67.050 bu bar kapanışı ..Çıbık rengi yeşil..Bir sonraki 60 dakika içinde 67.050 üzeri görülecek ama ne kadar geçceçek kalıcı olacakmı bu kadarı falda çıkmaz..
Bu bar derken 14-15 barı
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Aradan burayı okuyan misafirler
Mühtemelen bana deli diyorlardır
Kendi kendine bu adam ne yapmakta diye
Konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (4 kayıtlı, 3 misafir kullanıcı) EFE_09, karınca06+, taka, yemekçi
abi topiğimiz ilgi çekmiyor aramızda yabancı yok biz bizeyiz..üstelik kendi adıma seans içinde yazılarını ilgiyle takip ediyorum...
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Konuyu toplam 7 kullanıcı okuyor. (4 kayıtlı, 3 misafir kullanıcı) EFE_09, karınca06+, taka, yemekçi
abi topiğimiz ilgi çekmiyor aramızda yabancı yok biz bizeyiz..üstelik kendi adıma seans içinde yazılarını ilgiyle takip ediyorum...
Yorum