EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi söylediğinişz rakam farkı nerdeyse 1500-2000 civarı yanlışlık yok değilmiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Kısaları kapadım....mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster575 den KISA açtım yakın stop koyarak ......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
birilerinin işinin yolun da gitmesi bakımın dan ellerinde ki bütün hile baz ensturuman larla oynayıp milletin kafasını allak bullak etmelilerki istedik leri projeyi gerçekleştirsin lerdaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine piyasayı maymun ettiler dolar yukarıda tahvil yukarıda, borsada yukarıda...
bu korelasyonlar bugünlerde pek çalışmıyorlar...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Reis üstüne tanımıyorum. Herkes bir yana sen bir yanaENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam meclis

Yorum
-
faydalanıyosan süper yoksa ne işe yararVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReis üstüne tanımıyorum. Herkes bir yana sen bir yana

cayy
Yorum
-
su ve süt gündeme alınmıştırVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReis üstüne tanımıyorum. Herkes bir yana sen bir yana

bilgine
Yorum
-
Kaçan balığın resmi
Emir sralamasına göre
1-emir Sabah açılış ve sonrası stoplos yeri
2-emir gevşeme olunca stoplosu aşağıya çekme 83,775
3-emir stoplosun gerçeklemesi
4-emir 84,675 e satış koyma
5-emir 84.825 e şartlı stoplos koyma. şayet satış gerçekleşirse alış emri ( yukarı devam ederse stoplos)
özetle 2 kademeyle tekrar kisa olma şansı olmamış
Şuan poz yok

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
cumadan beri iki gündür...benim de işlem yaptığım 2 kurumdan javamatrix ve forexvobclint gitti. veri alamıyorum... sadece hisse verileri canlı geliyor.. vob verileri kesildi... aracı kurumu aradım...araştıralım ..cevabını aldımm..culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem yaptığım her iki kurumun javamatrixi gitti.sorun yaşayan varmı
Yorum
Yorum