Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • culex
    Tecrübeli
    • 22 Eylül 2009
    • 908

cümleten günaydın
    .

Yorum

• mutimar
      Bağımlı
      • 12 Mart 2009
      • 1356

Günaydın, iyi ve bereketli bir hafta geçirmeyi temenni ediyorum..
      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
        Tecrübeli
        • 22 Eylül 2009
        • 908

şimdilik beni inandıramadılar.bir kez daha gel aşağıya anlayalım niyetini...
        .

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

Sevgili eren teşekkürler

Değerli dostlar
            buralardan destek bulmaya çalışıyor
            fakat Tahvıl % 1 gibi yukarda
            seper olarak doviz de yukarda

bu nedenle henüz destek bulduk diyemeyiz
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• EFE_09
              Tecrübeli
              • 14 Mayıs 2009
              • 1078

herkese günaydınlar bol kazançlar
              Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
                Tecrübeli
                • 14 Mayıs 2009
                • 1078

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iyi geceler..fal çubuklarında turuncu trende zayıflama habercii olabilir...bende yatayım artık
                turunucunun falı tuttu ..

Cuma günü pembe çubuk yakmış..pembe çubuk ertesinde trend diğer yöne dönebilir..yeşil çubuk olursa şaşırmam bugün..

fala inanma falsız kalma..

not..dostlar foruma grafik eklemek çok zahmetli..çünkü grafik ekle butonu forumda çalışmıyor bende..
                Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

zekzendört... zekzendört
                  .

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

Değerli dostlar konuştuğumuz arkadaşlar bana bu takaslar konusun da fazla takılı kalma çünkü zaman zaman alman bankası deutsche terste kaldığı çok oluyor oraya bakarak poz almak sıkıntıya sebeb olabiliyoır demişti sizin düşünceleriniz nelerdir
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

not.. dostlar foruma grafik eklemek çok zahmetli..çünkü grafik ekle butonu forumda çalışmıyor bende..
                      sayın efe_09 isterseniz birde http://tinypic.com/ resim yükleme ling ini deneseniz nasıl olur acaba

Yorum

• culex
                        Tecrübeli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 908

84 gördük.450 geçemezse geri gelir bence...
                        .

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

Gün İçi VOB Yorum‏ Görünümün pozitife dönmesi için 84,200 geçilmeli
                          84,075 seviyelerine kadar yükselen endeks30 kontratları aşağıda 83,200 seviyelerini test etti. İndikatörlerde hafif toparlanma var ancak negatif görünüm sürüyor. Tekrar yukarı hareketin başlayabilmesi için öncelikle 84,200'ün aşılması gerekmektedir. Bu seviye short pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
                          Destek:83,200-82,675 Drienç:84,600-85,250

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

15 likte 3 bardır 61.8 fibo üstünde kalamıyoruz.geri gelişte 83.500 tutmazsa 82900 görürüz diye düşünüyorum.
                            .

Yorum

• EFE_09
                              Tecrübeli
                              • 14 Mayıs 2009
                              • 1078

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sayın efe_09 isterseniz birde http://tinypic.com/ resim yükleme ling ini deneseniz nasıl olur acaba
                              ilginize teşekkür ederim..resim upload için her türlü programım var..ancak grafik linkini eklemek için mesaj panelinde bulunan grafik ekle butonu bende çalışmıyor.her seferinde [/IMG]....[IMG] kodlarını elle girmek zorunda kalıyorum..sorunumu daha önce dile getirmiştim inşallah en yakın zamanda çözülür.

sayın Simurg buradan bizi duyuyorsa forum ile ilgili..resim ekleme butonunun çalışmadığını ..grafik eklemek için her seferinde [IMG] kodlarını elle girmem gerektiğini belirtmek isterim eğer çözülürse çok rahatlayacağım..

opera-firefox-metastock browser da aynı sorun la karşılaşmaktayım

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

82.925..altı ve üstü olacak..ama bence bugün düşürmezler haber gelmezse..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information