kimse yazmıyor, düşüş mü bekliyoruz yoksa?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
YoooFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimse yazmıyor, düşüş mü bekliyoruz yoksa?
Önce yükseliiiiiş....
Yazacak bişi yok ki abi...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Az önce aracı kurumum aradı. Piyasalar hakkında son durumu vereyim dedi...Hangi dağda kurt öldü diye düşündüm
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
AtaO...e benimkiculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesadüfe bak 2 yıldır ilk defa benide aradılar yoksa aynı kurummu
Reklama girmesin dimi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYooo
Önce yükseliiiiiş....
Yazacak bişi yok ki abi...
Şimdi de short kovalama zamanıııııııııı
Yorum
-
Longları 78050 den kapatıp 78050 den shorta döndüm ama daha da giderse direkt zarar filan dinlemem kaparım shortlarımı...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
78050 maliyetli shortları baktım ki son 5 dakika da basmıyorlar, komisyondan hafif zarar ederek kapadım...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun shortların, bence doğru karar, tabi ne olur belli olmaz...
Çok shortcu yakaladılar bugun...Yarın acısını cıkarma ihtimalleri var gibi.
Neyse paladan yine bişiler yolduk bugun..
Yemekçi dünkü longları naaptın?
Geceye flat...
İyiaksamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Hayırlı sabahlar ve hayırlı akşamlarporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7
Yemekçi dünkü longları naaptın?
bugün musait değildim
ikisini bir arada yazayım dedim
Longlar duruyor
ekranda olmayacağım için sabah biraz geniş stoplos koydurmuştum
stop olmamışız
zaten akşama kadar uyuz uyuz kalmışlar
akşama doğru almışlar
eski alışkanlık bir bakayım dedim vob da kim poz açmış
EFG 6500 çivarı poz açmışKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yarın için 78700 üzeri sağlam bir kapanış 81500 ü hedef yapar.......karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kısa vadede pıyasanın yönünün yukarı olduğunu düşünüyorum.önemli olan 78700 üzerinde sağlam bir kapanış yapabilmekte...
78700 kırıldıktan sonrakı hedef 81400 short yönlü trade edenlerin dıkkatlı olması gerektıgını dusunuyorum......
tum dostlara ıyı hafta sonları.....
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum