Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s.a meclis,
    dün beklediğim yerler görülmüş, demek ki buralardan 76,400 stoplu long denenebilir, YTD...
    Hoşgeldin abi
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hoşgeldin abi
      az önce okudum, 77,400'den long açmışsın galiba, stoplamadıysan sabret bakalım, muhtemelen karlı kapatırsın.

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

az önce okudum, 77,400'den long açmışsın galiba, stoplamadıysan sabret bakalım, muhtemelen karlı kapatırsın.
        heeee Günün ilk ışıklarıyla longladım...Dün akşamdan kendimi gazlamıştım. Sabah da sonucu böyle oldu.
        Maliyeti 77150 ye yaklaştırdım da sabırsızlığımdan dolayı kendime çok kızıyorum. Stoploss da yapamadım ki. 77300 altında 77100 onun altında 67800 gibi yakın noktalar var diye öööyle izliyoruz

Ama ben hala pozuma güveniyorum...
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

heeee Günün ilk ışıklarıyla longladım...Dün akşamdan kendimi gazlamıştım. Sabah da sonucu böyle oldu.
          Maliyeti 77150 ye yaklaştırdım da sabırsızlığımdan dolayı kendime çok kızıyorum. Stoploss da yapamadım ki. 77300 altında 77100 onun altında 67800 gibi yakın noktalar var diye öööyle izliyoruz

Ama ben hala pozuma güveniyorum...
          yine de pozuna aşık olma, risk anlayışına göre stop belirlemelisin.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Yorumların için sağol abi...Stopumu belirledim. benim güvenim sadece hissiyat üzerine bir söylemdi. Yoksa 70'e kadar bassalar kim ne der ki

Çarşambaya kadar süre vermiştim 79500 için. Sanırım beni biraz üzecek pala

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Fikret abi bana verebileceğin bir ders var mı ? Yoksa beni kendi halime mi bıraktın

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

Yorumların için sağol abi...Stopumu belirledim. benim güvenim sadece hissiyat üzerine bir söylemdi. Yoksa 70'e kadar bassalar kim ne der ki

Çarşambaya kadar süre vermiştim 79500 için. Sanırım beni biraz üzecek pala
                peki ben de piyasa beklentimi söyleyeyim.
                Nisan sonuna kadar hatta 25 Nisan tarihine kadar İMKB100 endeksi 78.000'leri görmezse, borsa yeni diplere doğru gider, o zaman 30-40 binli seviyeleri konuşuruz...
                ne olacaksa önümüzdeki 4 hafta içinde olacak.
                şu sıralar bir haber beklentisi var, bu yataylığın sebebi de budur...

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Fikret abi bana verebileceğin bir ders var mı ? Yoksa beni kendi halime mi bıraktın
                  sana İmekabeli Halil Usta'nın Yemek Tarifleri kitabını göndereceğim, sen ona çalış;)

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

peki ben de piyasa beklentimi söyleyeyim.
                    Nisan sonuna kadar hatta 25 Nisan tarihine kadar İMKB100 endeksi 78.000'leri görmezse, borsa yeni diplere doğru gider, o zaman 30-40 binli seviyeleri konuşuruz...
                    ne olacaksa önümüzdeki 4 hafta içinde olacak.
                    şu sıralar bir haber beklentisi var, bu yataylığın sebebi de budur...
                    Ben VOB'da 78 görsem yeter diyecek duruma gelmişim sen U100'de 78 diyerek çıtayı zirveye diktin...

O kadar sert bir yükselişi yaparsa da bu zaten daha da aşağılardaki diplerin habercisi olur bence.

Ekleme:Yani öyle de böyle de dip yolculuğumuza çok uzun zaman kalmadı...1 Yıl sonra hangi değerlerden bahsediyor olacağız bakalım.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

poritino, matrikste X30AKTIF grafiğini aç, 15 dakikalık periyoda ayarla, mav(89) ve RSI ekle, bir bak bakalım, ne göreceksin?
                      long açma yerleri ve short açma yerleri fikir verecektir...

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

poritino, matrikste X30AKTIF grafiğini aç, 15 dakikalık periyoda ayarla, mav(89) ve RSI ekle, bir bak bakalım, ne göreceksin?
                        long açma yerleri ve short açma yerleri fikir verecektir...
                        Akşama bakayım abi. ofis ortamında grafik açmıyorum da...
                        Nasıl bir grafik çıkacak merak ettim bayaaa.

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

Spot artık stopla diyor bana ama vob da bekle diyor...Kafam karuştu....

Yorum

• EFE_09
                            Tecrübeli
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 1078

Spot artık stopla diyor bana ama vob da bekle diyor...Kafam karuştu....
                            stoplamamışsındır inşallah
                            Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              stoplamamışsındır inşallah
                              Yok yok İkisi arasındaki uyumsuzluktan dolayı teyid bekledim.... VOB'da longcuları baskı altına almak için yaptılar diye düşünüyorum.

Ohhh şimdilik tehlike geçti...

Ekleme:Tam da benim maliyete gelmiş...Beklemeye devam...

ekleme2: 77900 e kadar hızlı bir alım gelirse ancak o zaman trade amaçlı sallarım..Onun dışında stoplossum kırılmadıkca beklemeye devam.

Yorum

• FNT
                                KARAKARTAL
                                • 29 Mart 2008
                                • 4754

hayırlı olsun poritino...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information