Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Değerli dostlar
Endez önemli dirençlerde
alışlar henüz istenilen sevyede değil
Endex de güç kaybı var gibi
Buna mukabil vob ta aps hızla artmaya devam ediyor
açılan pozları bilmiyoruz
fakat burda ky long açmayacağına göre
long tarafı mühtemelen py dir
o zaman bu bir dinlenme olur
ve yola devam gelir
Ooooo, iy gezmeler
bol bol dinlen ( kafa olarak , nede olsa VOB yok)
Sagolun dostlar...İş için buradayım...Dışarıda güzel yağmur var ve biz ofisteyiz.
Birçok şehir gördüm ama bu kadar nizami sokakları olan başka şehir varmıdır bilmiyorum. Bütün caddeler kilometrelerce cetvelle çizilmiş gibi. Caddeler ya paralel ya da birbirini dik kesiyor.
Eee adamlar düz ovaya yerleşmiş tabii.
Ara ara bakıyorum VOB'a ama belirsizlik sürüyor anlaşılan. insan bilmediği şeyden korkarmış...KY henüz bu çıkışın sebebini tahmin edemediği için korku had safhada.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Vayyy be biz inanmadıkça adamlar yükseltiyorlar....Hep de aynı hareket...Hafif yükselişle MC ye davet et...16:30 dan sonra da kökle yukarı.
Kimse bana fonlar filan demesin...Tek kişi yapıyor bu işler iyice belli oluyor. Resmen tek bir bilinç var. Günlerdir aynı hareket yapılmaz ki.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum